Yandex Metrica

FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararını ne zaman açıklayacak? Faiz düşecek mi yükselecek mi? 

FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararını ne zaman açıklayacak? Faiz düşecek mi yükselecek mi? 

FED toplantısı dünya piyasaları ve vatandaşlar tarafından ilgiyle merak ediliyor. Peki, FED faiz toplantısını ne zaman yapacak? FED faizi düşürecek mi?

Ekonomi

23.01.2024, 18:25

FED faiz kararı toplantısı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. ABD Merkez Bankası (Fed), en son yaptığı açıklamada beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmedi ve yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı. Fed bu yılın en son toplantısını ise aralık ayında yapacak.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

FED FAİZ TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK? 

Fed'in bu yılın son toplantısı ise aralık ayında yapılacak. Toplantı 14-15 Aralık 2021 tarihlerinde olacak.

Koronavirüsün Omicron varyantı ve Fed’in yüksek enflasyonla başa çıkmak için faiz artırımı silahını daha erkene çekebilme ihtimali altın fiyatlarına olan talebi düşürdü.Kripto Para piyasalarında da Omicron varyantı ve Fed’in faiz artırımı ihtimali düşüş getiriyor. Bir süredir ayı piyasasında olan kripto paralarda satışlar daha da derinleşti. Lider kripto para birimlerine paralel olarak altcoinler de sert kayıplar yaşadı.

fed faiz

Dar gelirli ailelere devlet desteği verilecek: O şartı karşılayan herkes 7 bin 200 TL sosyal yardım alacak! Dar gelirli ailelere devlet desteği verilecek: O şartı karşılayan herkes... Haberi Görüntüle

FED FAİZLERİ DÜŞÜRECEK Mİ ARTIRACAK MI?

ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bırakırken, aylık 120 milyar dolarlık varlık alım programında 15 milyar dolarlık azalışa gidileceğini duyurdu.

ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) yapılan açıklamada, para politikasına ilişkin kararların oy birliğiyle alındığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading