Yandex Metrica

Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta? 1 Şubat 2023 Fed faizi düşürecek mi artıracak mı?

Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta? 1 Şubat 2023 Fed faizi düşürecek mi artıracak mı?

Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta? 1 Şubat 2023 Fed'in faiz kararı ne olacak? ABD Merkez Bankası faizi kaç puan artıracak? Altın ve dolar yükselir mi düşer mi? Şeklindeki sorular bugün ekonomi gündeminin ana maddesi olmuş durumda. İşte, son veriler ışığında Fed'in faiz kararı ve kararın olası etkileri.

Ekonomi

23.01.2024, 20:23

Fed, bugün faiz kararını verecek. Bu kararın da etkisiyle piyasalarda risk iştahı dalgalı bir seyirde ilerliyor. Öte yandan altın ve dolar ise karar öncesinde yatay bir seyir izliyor. Peki, Bugün Fed'in faiz kararı ne olacak? ABD Merkez Bankası faizi kaç puan artıracak? Dolar düşecek mi yükselecek mi? 

12 kg AYGAZ mutfak tüpü ne kadar? 2024 mutfak tüpü kaç TL? AYGAZ, İPRAGAZ, BİZİMGAZ tüp fiyatları 12 kg AYGAZ mutfak tüpü ne kadar? 2024 mutfak tüpü... Haberi Görüntüle

FED FAİZİ NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Son bilgilere göre, Fed'in faiz kararını bugün saat 22.00 sıralarında açıklaması bekleniyor. Fed, yılın son toplantısında faizi 50 baz puan artırmış ve güvercin bir söylemde bulunmuştu.

Altın fiyatları yeni rekora koşuyor! Uzman isim açıkladı: Altın ne zaman yatay seyire geçecek? 9 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altın fiyatları yeni rekora koşuyor! Uzman isim açıkladı: Altın ne... Haberi Görüntüle

FED FAİZİ KAÇ PUAN ARTIRACAK?

Fed'in faizi yüksek oranda 25 baz puan artırması bekleniyor. Öte yandan, Başkan Powell'ın kararın ardından yapacağı konuşma ABD Merkez Bankası'nın önümüzdeki dönemdeki faiz politikasına yön verecek. 

Başvuran her anneye 36 bin TL devlet yardımı verilecek: Tek şart... Başvuran her anneye 36 bin TL devlet yardımı verilecek: Tek... Haberi Görüntüle

DOLAR YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Ekonomistler Fed'in faiz kararının ardından dolar ve altında hareketliliğin başlayacağını öngörüyor. Bu kapsamda faiz artışının 25 baz puandan fazla olması durumunda doların fiyatı sınırlı bir yükseliş seyrine girebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading