Yandex Metrica
SON DAKİKA
Faturanız bu bedelin üstünde ise dikkat: Faturasını alıp PTT'ye gidene destek ödemesi yapılıyor! Başvuruyu kaçırmayın!

Faturanız bu bedelin üstünde ise dikkat: Faturasını alıp PTT'ye gidene destek ödemesi yapılıyor! Başvuruyu kaçırmayın!

Faturası 135 TL'nin üzerinde gelenler dikkat! PTT; elektrik, doğalgaz, su, internet ve telefon faturaları için 4 kişilik ailelere karşılıksız ödeme yapacak. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanyaya başvurmak için bazı şartlar var.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

Faturaları yüksek gelenler dikkat! Faturalarınızı PTT ödeyecek. Başvuru şartları var. PTT; elektrik, doğalgaz, su, internet ve telefon faturaları için 'faturası 135 TL'den fazla olan' 4 kişilik ailelere karşılıksız ödeme yapacak. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanyaya, fatura tutarı 135 TL'nin altında olan ailelerin de başvurabileceği belirtildi. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların fatura bilgileri ile birlikte PTT şubelerine gitmesi ya da internet sitesi üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

Promosyon ödemeleri yarın hesaplara yatacak! Emekliler tüm detayları merak ediyor:... Haberi Görüntüle

FATURASI 135 TL'DEN YÜKSEK GELENLER DİKKAT

Dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yönelik devlet destekleri kapsamında, faturalarını ödemekte zorlanan ailelere yardımlar yapılmaya devam ediyor. Fatura desteği, ailedeki kişi sayısına göre belirli miktarda ödeme yapılması şeklinde gerçekleşiyor. Kampanyaya başvuranlara, faturanın bir kısmının ödenebileceği belirtiliyor. Destekten yararlanmak isteyenler kimlikleri ve faturaları ile birlikte PTT'ye başvuruda bulunabilir. 

Elektrik Tüketim Desteği'ne e-Devlet üzerinden de başvuru yapılabiliyor ve başvurular onaylandığında ödemeler PTT üzerinden yapılıyor. Kronik hastaların ise Elektrik Tüketim Desteği almak için bağlı oldukları bölgenin SYD Vakfına başvuruda bulunmaları gerekiyor. 1 kişilik aileler için 130,09 TL, 3 kişilik aileler için 173,46 TL, 4 kişilik aileler için 216,82 TL ve 5 kişilik aileler için 260,19 TL gibi miktarlar veriliyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading