Yandex Metrica

Faturanı göster yardımı al! Faturada adınızın yazması yeterli: Nereden nasıl başvururum işte detaylar?

Faturanı göster yardımı al! Faturada adınızın yazması yeterli: Nereden nasıl başvururum işte detaylar?

Dar gelirli, yardıma muhtaç aileler veya ihtiyaç sahibi olanlar için devlet destekli fatura yardımı başlatıldı. Bu projeye göre 130 TL ve üzeri elektirk faturalarına devlet tarafından bir miktar ödeme yapılacak. yardımı alabilmek için gerekli tek şart ise faturanızın üzerinde kendi ad ve soyadınızın yazması.

Ekonomi

27.01.2024, 03:20

Bu projeye göre 130 TL ve üzeri elektirk faturalarına devlet tarafından bir miktar ödeme yapılacak. yardımı alabilmek için gerekli tek şart ise faturanızın üzerinde kendi ad ve soyadınızın yazması.

Fahiş fiyatla mücadelede kararlılık: Kapatma cezası ile karşı karşıyalar! TBMM'de gündeme gelecek Fahiş fiyatla mücadelede kararlılık: Kapatma cezası ile karşı karşıyalar! TBMM'de... Haberi Görüntüle

ŞARTLAR NELER?

Başlıca şart; faturanızın üzerinde kendi ad ve soyadınızın yazması. Bunun dışında ise faturanızın belli bir bedelin üzerinde olması şartı da aranıyor.

Bu konuda yapılan açıklamaya göre faturası 130 TL ve üzeri gelenler için faturaların bir kısmı devlet tarafından karşılanacak.

Ücretsiz doğalgaz! Bakan Bayraktar duyurdu: 5 milyar 195 milyon ödeme hesapta Ücretsiz doğalgaz! Bakan Bayraktar duyurdu: 5 milyar 195 milyon ödeme... Haberi Görüntüle

NEREDEN BAŞVURULUR?

Bu yardımı alabilmek için e-devlet veya Aile Bakanlığı’na bağlı olan dayanışma vakıflarından başvuru yaparak PTT üzerinden destek almanız gerekiyor. Adınızı taşıyan fatura dışında tek vermeniz gereken bilgi ise TC kimlik numaranız olacak.

Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam yolda! Zam gelmeden depoları fulleyin... Petrol fiyatları fırladı: Motorine dev zam... Haberi Görüntüle

2023 YILI ELEKTRİK FATURASINA AİT DESTEK TUTARLARI

Tek kişilik aile için eğer 75 KW tüketim söz konusu ise 130,09 TL

3 kişilik aile için 100 KV tüketim: 173,46 TL

4 kişilik aile için 125 KV tüketim: 216,82 TL

5 kişi ve üzeri aileler için 150 KW tüketim: 260,19 TL ödeme yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading