Yandex Metrica

EYT, SSK, BAĞ-KUR, 4A, 4B, 4C'Lİ DİKKAT: Emekliye bayram öncesi dev müjde! 25 bin liralık desteğin detayları

EYT, SSK, BAĞ-KUR, 4A, 4B, 4C'Lİ DİKKAT: Emekliye bayram öncesi dev müjde! 25 bin liralık desteğin detayları

EYT, SSK, BAĞ-KUR, 4A, 4B, 4C'Lİ emekli vatandaşlara müjdeli haberler üst üste geliyor. Emekli maaşı ve Kurban Bayramı ikramiyesi bayramdan önce hesaplara yatırılacak.

Ekonomi

10.02.2024, 01:42

Emekli bayram harçlığı detayları merak ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemin ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte emekliye yönelik bayram müjdelerinin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamada emekli vatandaşları sevindirecek müjdeli haberi verdi. Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli vatandaşları emekli maaşı ve Kurban Bayramı ikramiyesi için hesaplara yatırılacağını duyurdu. 

Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu sahiplerini uyardı! Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu... Haberi Görüntüle

SGK'DAN 25 BİN TL EMEKLİYE ÖZEL ÖDEME

EYT emekliliği için dilekçe veren ancak maaşı henüz bağlanmayanlar için sosyal güvenlik kurumundan nakit alan sorgulaması başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu, 1 Mart itibariyle başvuru yapan ve 90 gün süreyi dolduran ancak buna rağmen maaşı henüz bağlanmamış olan emeklilere 25.000 TL nakit avans verecek. Kurban bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan emekliler faizsiz nakit avans imkanını değerlendirme şansına sahip olacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu, emekliye nakit avans uygulamasını dilekçe ile başvurular doğrultusunda kabul ediyor. Yani EYT ile emekli olan ancak henüz maaşı bağlanmamış olan tüm emekliler başvuru yaparak SGK'dan ödeme alabiliyor. Sadece EYT emeklisi için değil maaşı bağlanmayan tüm emekliler için aynı durum geçerli oluyor.

Milyonlarca emekli vatandaş Kurban Bayramı öncesinde 7 bin 500 lira en düşük emekli maaşına ek olarak 2 bin lira da Kurban Bayramı ikramiyesi alacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading