Yandex Metrica
SON DAKİKA
EYT ilk maaş ne zaman? EYT Meclis'e geldi mi? EYT yasalaştı mı? Emekli maaşı ne kadar olacak?

EYT ilk maaş ne zaman? EYT Meclis'e geldi mi? EYT yasalaştı mı? Emekli maaşı ne kadar olacak?

EYT yasasının Meclis'e sunulmasına paralel olarak, EYT ilk maaş ne zaman, emekli aylığı ne kadar olacak? EYT yasalaştı mı, Meclis'e geldi mi? Soruları, cevabı merak edilen sorulardan biri haline geldi. Peki, EYT'liler az maaş mı alacak? EYT konusuna ilişkin tüm gelişmeler haberimizde olacak...

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Son dakika haberleri... EYT yasasının Meclis'e sunulduğu açıklandı. Bu haberin ardından EYT hakkında merak edilen sorular bir kez daha gündeme geldi. Peki, EYT yasası ne zaman yasalaşacak? EYT'de ilk maaş ne zaman, EYT'den emekli olanlar düşük maaş mı alacak? Tüm detaylar açıklandı.

Yatırımcılarının yüzünü güldürdü: SASA yüzde 700 bedelsiz sermaye artırım kararı... Haberi Görüntüle

EYT MECLİS'E GELDİ Mİ?

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasının ardından yaptığı açıklamada EYT gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, EYT'nin Meclis'e sunulduğunu, haftaya yahut da en geç 2 hafta sonra yasalaşmasını beklediklerini açıkladı.

Çikolata sevenler yandı! Eti sevilen çikolatalarına zam yaptı: İşte güncel... Haberi Görüntüle

EYT'LİLER AZ MAAŞ MI ALACAK?

Akbaşoğlu, yaptığı kamuoyu bilgilendirmesinde EYT'lilerin az maaş almasının söz konusu olmadığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ekseninde en düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL olarak güncel kalacağını duyurdu.

İstanbul Havalimanı'ndan büyük başarı: Üst üste dördüncü kez yılın en... Haberi Görüntüle

EYT İLK MAAŞ NE ZAMAN?

EYT düzenlemesinin yasalaşmasının ardından emekli adayları ilk maaşını Mart ayında alabilecek ve aynı zamanda emekli bayram ikramiyesi de alabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading