Yandex Metrica

EYT bekleyenlere müjdeli haber geldi! Çalışmalar hızlandı! Çözüm yakın

EYT bekleyenlere müjdeli haber geldi! Çalışmalar hızlandı! Çözüm yakın

AK Parti, asgari ücret, 3600 ek gösterge, emekli maaşı ve EYT için düğmeye bastı. Bu alanlarda mağduriyetlerin giderilmesi için tüm imkanlar seferber edilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:04

Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, AK Parti ekonomik hamlelerde vites büyütüyor. Buna göre, EYT, 3600 ek gösterge, emekli maaşı ve asgari ücret konusunda tüm imkanlar seferber edilecek ve büyük adımlar atılacak. 

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

MECLİSTE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EYT'nin ne zaman çıkacağı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu geçen günlerde Meclis’te bir dizi önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerde hem AK Parti hem de MHP temsilcileri ile bir araya gelindi. EYT için atılacak adımlar ile yasa çerçevesinin neleri kapsayacağı da merak edilen bir diğer konu oldu. 

Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye denk Silvan Barajı'ndan ekonomiye dev katkı: Üretilecek enerji 1,5 milyar TL'ye... Haberi Görüntüle

BU YIL ÇÖZÜLECEK

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da memur ve emeklilere maaş artışı olacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak" açıklamasını yaptı. EYT'lilerle ilgili olarak da Akbaşoğlu "EYT'li kardeşlerimizle ilgili ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız" dedi.

Öte yandan, sözleşmeli personellerle ilgili de çalışmaların devam ettiğini belirten Akbaşoğlu "Ayrıntılar ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşacağız" değerlendirmesini yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading