Yandex Metrica
SON DAKİKA
EYT bankaları harekete geçirdi! Promosyon ödemelerinde dev kampanyaları duyurdular

EYT bankaları harekete geçirdi! Promosyon ödemelerinde dev kampanyaları duyurdular

2 milyon EYT’liyi yakından ilgilendiren gelişme yaşanırken maaşların hesaplanmaları başladı. Bankalar kesenin ağzını açmaya devam ederken 25 bin TL’den ilk teklif geldi. Geçmişte 8 bin TL kadar çıkan teklifler 25 bin TL’yi buldu. EYT’liler emekli maaş promosyonlarından yararlanabilecek mi? SGK uzmanından ilk maaş ve 3 gün uyarısı yapıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:19

YT üzerinden ilk etapta 2 milyon 500 bin kişi emekli olmaya hazırlanırken resmen emeklilik sayısı rekora doğru koştu. Yaş sınırlamasının kaldırılması milyonların emekli olmasına yardımcı olurken bankalarda harekete geçti. Emeklilik sayıları artarken bankalar müşteri sayılarını çoğaltmak için promosyon kampanyasını duyurdu. EYT’li emeklilere 25 bin TL promosyon verilmesine karar verildi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında emekli maaşlarına zam gelmesiyle bankalar yarış haline girerken yeni yılla beraber güncellenen rakamlar sonrasında ek ödemeler gündeme geldi. 7.500 TL’ye kadar çıkan promosyon rakamlarını etkileyen EYT emeklileri oldu. Bankaların promosyon miktarlarını yaklaşık 3 kattan fazla arttırarak 25 bin TL kadar yükseldiği gündeme geldi.

Bakan Uraloğlu canlı yayında müjdeleri tek tek sıraladı: Yeni metrolar... Haberi Görüntüle

BANKALARDAN UYARILAR GELDİ

Bankalar kesenin ağzını açmaya devam ederken EYT’lilerin promosyon rakamı konusunda tahminler gelmeye başladı. EYT’li bir vatandaş en az 10 in TL’lik emekli maaş promosyonu beklediğini ifade ederken bir başka kişi ise bu rakamın 15 bin TL olması gerektiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon için tarih verdi: Düşüşü belirgin şekilde... Haberi Görüntüle

EYT PROMOSYONLARI NE ZAMAN YATAR?

SGK Uzmanı Murat Bal, EYT’liler için verilecek promosyonlar hakkında açıklamalarda bulunurken EYT kanunu çıkar çıkmaz promosyon hak ettikleri düşünüldü. Emeklilikte hak edilen maaşın yatmasıyla beraber promosyon tutarının da en az 3 gün içerisinde yatırılacağını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading