Yandex Metrica

Sitede Ara

Evlilik kredisinde detaylar belli oluyor! 72 ay ödemesiz düşük taksitli evlilik kredisi! Evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Evlilik kredisinde detaylar belli oluyor! 72 ay ödemesiz düşük taksitli evlilik kredisi! Evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır?

AK Parti Seçim Beyannamesi ile açıklanan evlilik kredisinin detayları bekarlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, evlilik kredisinin detayları nelerdir? Evlilik kredisinde başvuru şartı bulunuyor mu?

Ekonomi

23.01.2024, 20:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı evlilik kredisinde detaylar vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, evlilik kredisi ne kadar? Evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? Evlilik kredisi taksitleri ne kadar? 

Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara çıkabilir... Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara... Haberi Görüntüle

EVLİLİK KREDİSİNİ KİMLER ALABİLİR?

Kamuoyu tarafından merak edilen bu sorunun cevabı Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından verilmişti. Erdoğan evlilik kredisi yaptığı açıklamada "Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir gelişme olabilir dedi Altında rüzgar tersine dönebilir! İslam Memiş hiç kimsenin beklemediği bir... Haberi Görüntüle

EVLENME KREDİSİNİN KAYNAĞI AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından desteği açıklanan evlilik kredisinin kaynağı kurulacak olan Aile Ve Gençlik Bankası tarafından sağlanacak. Uluslararası standartlarda kurulacak bu sosyal amaçlı banka dijital ortamda hizmet verecek. Banka para kaynağını Karadeniz gazı ve diğer petrol gelirlerinden oluşturulan fondan alacak. Böylelikle bu gelirler banka tarafından kontrol edilip sosyal desteklerde kullanılacak.

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 BIST100 endeks kaç puan? Borsa İstanbul güne nasıl başladı? 18 Nisan 2024 BIST100 endeks ... Haberi Görüntüle

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ NE KADAR, KAÇ TL?

"Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz" Buna göre, yeni evlenen çiftlere faizsiz, 24 ay geri ödemesiz ve 48 ay (4 yıl) vadeli 150 bin TL devlet destekli evlilik kredisi sağlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading