Yandex Metrica

'Evinizi satıp paranızı buraya yatırın!'

'Evinizi satıp paranızı buraya yatırın!'

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Ramazan Kurtoğlu emlak piyasasını değerlendirdi. Yatırımcılara tavsiye niteliğinde açıklamalar yapan Kurtoğlu, önemli ifadelerde bulundu. Ramazan Kurtoğlu, kirada evi olanların fiziki altın ya da toprak alması gerektiğini söyledi.

Ekonomi

18.02.2024, 22:45

Dolar ve altındaki yükselişle birlikte ekonomistlerden uyarı niteliğinde peş peşe açıklamalar geliyor. Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk olan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, konuya ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Büyükşehirlerde ev fiyatları balon yapmış durumda. Kirada bir eviniz var ise fiziki altın ya da toprak satın alın. İmarsız tarla alın. Tekrar ediyorum. Altın, imarsız tarla almaya başlayın. Altın, Türkiye'nin dört bir köşesinde değerli olan bir yatırım aracıdır. Gümüş ve paladium spekülasyona açık bir durum. Şu an ev alma değil, satma zamanıdır. Türk lirası dışında asla borçlanmayın. Dolar ve altın ile borçlanmak çok tehlikelidir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading