Yandex Metrica
SON DAKİKA
EVİNİZDE İNTERNETİNİZ VARSA FARK ETMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ: Faturalarınız kontrol edin: O nota dikkat yoksa fazla para ödersiniz

EVİNİZDE İNTERNETİNİZ VARSA FARK ETMEMİŞ OLABİLİRSİNİZ: Faturalarınız kontrol edin: O nota dikkat yoksa fazla para ödersiniz

Türkiye'de ev interneti olan vatandaşlar için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bugün gündeme düşen sıcak gelişmelere göre, birçok internet firmasının yeni zamlı sözleşmeleri müşterilerine fatura olarak gönderdiği belirtildi. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Ev interneti kullanan vatandaşlar için yeni duyuru yapıldı. Gündeme düşen sıcak gelişmelere göre; birçok internet firmasında yeni zamlı sözleşmelerin fatura olarak müşterilerine gönderildiği belirtildi.

İnternet yer sağlayıcıları Türkiye'de hizmetlerine devam ederken bu süreçte de fiyat politikaları enflasyon oranları ile bağlantılı olarak güncellenebiliyor. Bu doğrultuda şirketler tarafından faturalara not olarak yeni zam haberleri yüklenirken vatandaşların da üst üste gelen şikayetler sonrasında ise faturaları kontrol etmesi gerektiği belirtildi.

Evinde internet kullanan milyonlarca vatandaşın faturalarını kontrol etmeleri gerektiği belirtildi. Gelen son zammın miktarı ise yüzde yüz olarak açıklandı.

Mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağında dikkat çeken bir indirim yapıldı. Haberi Görüntüle

İNTERNETE ZAM GELDİ

Ev interneti bir firmada yüzde yüz oranında artarken, müşteriler zamma dair herhangi bir bilgilendirme sms, mail veya arama gelmemesinden şikayetçi. Faturaya gelen bu rekor zam sonrasında birçok kişi taahhütünü iptal etmeye başlarken vatandaşlar da faturalarını kontrol etmeye başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading