Yandex Metrica
SON DAKİKA
Evde 4 kişi yaşayan aileler bu haberi mutlaka okuyun! Ödeme miktarı değişiyor! PTT’ye gidip karşılıksız paranızı alın!

Evde 4 kişi yaşayan aileler bu haberi mutlaka okuyun! Ödeme miktarı değişiyor! PTT’ye gidip karşılıksız paranızı alın!

Ekonomik sıkıntılar çeken vatandaşlara destekler hız kesmeden devam ediyor. Bunlardan biri de elektrik faturası desteği oldu. Devlet tarafından belirli şartlar kapsamında vatandaşlara elektrik faturası için yardım yapılıyor. Ailedeki kişi sayısına göre değişen miktarda verilen yardımlar PTT üzerinden ulaştırılıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Dar gelirli aileler için elektrik faturası için yardım yapılıyor. İhtiyaç sahibi aileler elektrik faturalarıyla PTT’ye gidip bu destekten yararlanabiliyor. Buna göre, evine 135 TL’den fazla elektrik faturası gelen ailelerin destek için kimlik kartı ve elektrik faturasıyla PTT şubesine gitmeleri yeterli olacak.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı hattı açılıyor! Mesafe 8 dakikaya düşecek Haberi Görüntüle

Bu haberi duyan İŞKUR'un kapısına koştu! Çalışanlara 25 bin TL'lik... Haberi Görüntüle

ÖDEME MİKTARI AİLE SAYISINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Devlet, 1 kişilik aileler için 130,09 TL, 3 kişilik aileler için 173,46 TL, 4 kişilik aileler için 216,82 TL ve 5 kişilik aileler için 260,19 TL gibi elektrik tüketimine göre değişen miktarlarda elektrik faturası yardımı sunmaktadır.

Emekli maaşı banka promosyon başvurusu nasıl yapılır? 2024 Hangi banka... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FATURASI YARDIMI BAŞVURUSU NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Elektrik Tüketim Desteği’ne e-Devlet üzerinden başvuru yapılabiliyor. Bunun için T.C. kimlik numarası ve şifre ile e-Devlet’e giriş yapıp sonrasında “Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” sayfasında istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. Kronik hastalar, Elektrik Tüketim Desteği almak için bağlı olduğu bölgenin SYD Vakfına başvuruda bulunabilir. Başvuru onaylandığında ödemeler yine PTT üzerinden sağlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading