Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ev hanımları için yeni fırsatlar! Ev hanımlarına 6000 lira ödeme: Ek gelir kadınların cebine girecek: Evden çalışılabilecek

Ev hanımları için yeni fırsatlar! Ev hanımlarına 6000 lira ödeme: Ek gelir kadınların cebine girecek: Evden çalışılabilecek

Ev hanımları için yapılan düzenlemelerle birlikte yeni fırsatlar oluşmaya devam ediyor. İŞKUR tarafından sunulan yeni ilanlar sayesinde, ev hanımları 6 bin TL ek gelir kazanabilecek. İşte detaylar...

Ekonomi

13.02.2024, 10:11

Artan masraflar karşısında ev hanımları da birikim yapmakta zorlanır oldu. Kendilerinin ve çocuklarının temel ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilmek ve bir yandan birikim yapmak isteyen ev hanımları için yeni fırsat İŞKUR'dan geldi.

Yapılan yeni ek gelir fırsatı sayesinde vatandaşlar bir kısım ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), evde çalışma isteyen ev hanımlarına paketleme işleri fırsatı sunarak ek gelir elde etmelerini sağlıyor. Bu program sayesinde, ev hanımları çeşitli sektörlerden paketleme hizmetine ihtiyaç duyan işverenlerle buluşuyor.

Bugün benzine zam yapıldı mı? 14-15 Mart benzine zam gelecek... Haberi Görüntüle

İŞKUR'DAN EK GELİR FIRSATI

İŞKUR'un evde paketleme işleri kapsamında sunulan ürünler arasında mandal, cetvel seti, kıyafet, toka, takı, hediyelik eşya, tesbih, plastik bardak, tabak, çatal, kaşık ve karton tabak gibi çeşitli sektörlere ait ürün grupları yer alıyor. 

İŞKUR'un resmi web sitesinde yer alan "Açık İş İlanları" bölümünden farklı sektörlerden gelen iş ilanlarını inceleyebilirsiniz. "Paketleme" kelimesini meslek kısmına yazarak ilgili iş ilanlarını filtreleyebilir ve evde veya fabrikada paketleme işçisi arayan işverenlerin ilanlarına erişebilirsiniz. İlgilendiğiniz iş ilanlarına başvuruda bulunabilmek için İŞKUR'un resmi web sitesinde "iş arayan" profilinizi oluşturmanız ve sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Ayrıca, ilan numarasıyla birlikte en yakın İŞKUR şubesini ziyaret ederek de başvuruda bulunma imkanınız bulunmaktadır.

Ramazana özel dev indirimler! CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketlerde 2 al... Haberi Görüntüle

6 BİN TL'YE KADAR AYLIK ÖDEME

İŞKUR tarafından sunulan iş ilanlarıyla birlikte birçok vatandaş ek gelir sahibi olabiliyor. Aylık ödemeler firma tarafından verilen iş sayısına ve yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor. İŞKUR'un sunduğu bu fırsattan yararlanabilmek için resmi web sitesi üzerinden ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading