Yandex Metrica
Ev fiyatlarının şişmesinin ardından Ziraat Bankası harekete geçti! 112 m2 ev 260.000 TL'ye satılıyor

Ev fiyatlarının şişmesinin ardından Ziraat Bankası harekete geçti! 112 m2 ev 260.000 TL'ye satılıyor

Ev sahibi olanlara Ziraat Bankası ucuz ilanlarını duyurdu. Birçok vatandaş uygun fiyatlı ev araştırması yaparken Ziraat Bankası 112 m2 evi 260 bin TL'den satışa sundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:15

on zamanlarda yapılan konut kampanyaları ev almak isteyen vatandaşları harekete geçirdi. 

Ziraat Bankası'da gayrimenkul satış listesini güncelledi. 

Bu kapsamda yayınlanan listede Diyarbakır Bağlar’da 112 m2 ein 260 bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Bankanın birçok ilde birçok daire ve arsanın satışını gerçekleştireceği öğrenildi.

Kamu bankasının satışa çıkardığı daireleri almak isteyenlerin ise ihalelere katılım sağlaması gerekiyor.

Diğer yandan bankadan ihale ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Gayrimenkullerimizin bir kısmı fiziki ihale yöntemiyle bir kısmı e-ihale yönetimiyle satılmaktadır. Fiziki ihale ile satışına devam edilen her gayrimenkul için belirlenen teminat tutarının verilmesinden sonra, internet sayfamızda yer alan teklif mektubu ile peşin/taksitli satış şartnamesinin doldurularak, en geç ihaleden bir gün öncesine kadar, kapalı zarf içinde ilgili ihale komisyonuna teslim edilmesi veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmelerden Bankamız sorumlu değildir. E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading