Yandex Metrica

Ethereum için şoke eden iddia! Bitcoin'i bile geçebilir

Ethereum için şoke eden iddia! Bitcoin'i bile geçebilir

Popüler kripto para birimi Ethereum, özellikle son zamanlarda Bitcoin'in düşüşüne karşı sağlam duruyor ve yükseliş kaydediyor. Analistler, bu sağlam etkinin devam etmesi durumunda Ethereum'un Bitcoin karşısında son 3 yılın en iyi performansını göstereceğini düşünüyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:24

Bir analist, Ethereum’un, tüm zamanların en yüksek seviyelerini aşmak için BTC’ye karşı parabolik bir yükseliş başlatacağını belirtti. Veriler ETH/BTC’nin üç yılın en yüksek seviyelerine yakın olduğunu gösteriyor. Bir sonraki hamlenin daha da güçlü olması gerektiği belirtiliyor.

19 Nisan piyasalar haftayı nasıl kapattı: Altın, dolar, Euro fiyatlarında son durum ne? 19 Nisan piyasalar haftayı nasıl kapattı: Altın, dolar, Euro fiyatlarında... Haberi Görüntüle

BÜYÜK ALTCOİN İÇİN İYİMSER TAHMİNLER

Bitcoin’e karşı Ethereum, bu ay kısa vadeli kripto piyasalarındaki birkaç yükseliş hikayesinden biri olarak görünüyor. Twitter’da Galaxy adıyla bilinen bir analist, ETH/BTC dikey hareket ile üstün performans başlatmak üzere olduğunu söyledi ve büyük altcoinler için iyimser tahminlerde bulundu.

bitcoin ethereum

Analist tahmine dayalı bir grafiğin yanı sıra takipçilerine “Yıllardır büyük resimde ETH/BTC’yi bekliyordum. Grafikleri çıkardım ve şimdi nihayet buradayız” diye seslendi. Analist, ETH’nin parabolik moda girmek üzere olduğunu vurguladı.

ETH trading

TAT gıda 10 milyon euro yatırım yapacak: 100'den fazla ülkeye ihracat yapıyor TAT gıda 10 milyon euro yatırım yapacak: 100'den fazla ülkeye... Haberi Görüntüle

ETHEREUM DOLAR PARİTESİNDE DE GÜÇLÜ GÖRÜNÜYOR

ETH/BTC bu hafta 0,085’e ulaştı ve bu yıl Mayıs ayındaki kısa bir yükselişten bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Parite 2018’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yakınında duruyor.

Ethereum, dolar paritesinde de güçlü görünüyor. Kripto para birimi yazım itibariyle 4.550 dolar seviyesinden işlem görüyor. Analistler kısa sürede psikolojik direnç olan 5.000 dolara ulaşılacağını düşünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading