Yandex Metrica

Ethereum'dan rekor üstüne rekor! Kripto piyasasını alt üst etti, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Ethereum'dan rekor üstüne rekor! Kripto piyasasını alt üst etti, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Ethereum rekor kırmaya devam ediyor. Twitter'daki Elon Musk'ın anketinden sonra tekrar yükselişe geçen kripto para bu yükselişini daha ne kadar devam ettirecek? Ethereum ne kadar?

Ekonomi

23.01.2024, 18:15

Kripto para piyasası, Elon Musk’un cumartesi günü yaptığı anketle büyük bir bekleyiş içine girmişti. Musk’ın kârını realize ederek vergi ödememek için Tesla hisselerini satma fikri, kripto para piyasasıyla birlikte borsalar açılır açılmaz tüm piyasalarda hareketliliğe neden oldu. Borsanın açılışıyla Tesla hisselerinde %7’yi aşkın değer kaybı yaşanırken kripto para piyasası yükselişe geçti.

ethereum nedir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE ve KKTC'li mevkidaşları ile görüştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, BAE ve KKTC'li mevkidaşları ile görüştü Haberi Görüntüle

ETHEREUM NE KADAR?

Son olarak 3 Kasım’da 4.650 dolar seviyesini gören Ethereum, sabahın rekor kıran isimlerinden birisi oldu. Ethereum, sabah 6.15 civarında 4.737,26 dolar değeri görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto para, şu dakikalarda 4.700 dolar seviyesinin üzerinde durgun bir şekilde ilerliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading