Yandex Metrica

Et fiyatları düştü mü? Güncel et fiyatları 2022: Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar, kaç TL?

Et fiyatları düştü mü? Güncel et fiyatları 2022: Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar, kaç TL?

Et ve Süt Kurumu artan et fiyatları için düğmeye bastı. Et fiyatları Ramazan boyunca yüzde 20'ye varan indirim yapıldığı açıklandı. Bunun üzerine vatandaşlar internette "Et fiyatları düştü mü? Güncel et fiyatları 2022: Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar, kaç TL?" araması yapmaya başladı. Peki et fiyatları düştü mü? Güncel et fiyatları 2022: Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar, kaç TL?

Ekonomi

29.03.2024, 12:42

Et fiyatları düştü mü sorusu internette aranmaya başladı. Vatandaşların ucuz et yemesi için Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 20'ye varan düşüş meydana geldi. Ucuz et satışları bugün itibarıyla satışa başlanacak. Peki Et fiyatları düştü mü? Güncel et fiyatları 2022: Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar, kaç TL?

Asgari ücrete temmuz ayında zam gelecek mi? 2024 Asgari ücrete ara zam var mı? Asgari ücrete temmuz ayında zam gelecek mi? 2024 Asgari ücrete... Haberi Görüntüle

ET FİYATLARI DÜŞTÜ MÜ? 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, katıldığı canlı yayında et fiyatlrıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi, "Mevcut stoklarımızda bir problem yok. Et fiyatları konusunda etin kaynağı olan olan yem, bir kilo etin yüzde 70'ini yemin kendisi oluşturur. Süt hayvancılığında da aynıdır bu. 1 kilo süt ile 1.3 kg yem almalı deriz. Türkiye'nin gerek büyükbaş gerek küçükbaş konusunda hiçbir problemi yok." dedi.

Vahit Kirişçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla vatandaşlar Ramazan boyunca ucuz et yemesi için normal market fiyatlarından yüzde 15-20 altında ucuz et satılacağını vurguladı. 

Ucuz et satışının bugünden itibaren başladığını vurgulayan Vahit Kirişçi "Kurbanla ilgili de üreticilerimizin bu mevcut piyasa şartlarını da dikkate alarak, et fiyatları da üreticimizi memnun eder düzeyde. Buradan hareketle de buraya olan ilgilerini sürdüreceklerini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi BDDK'dan yönetmelik değişikliği! Bin liraya yükseltildi Haberi Görüntüle

GÜNCEL ET FİYATLARI 2022!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading