Yandex Metrica

Erdoğan, müjdeyi duyurdu: Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya dev yatırım! “1.2 milyar TL’lik kaynak ayırdık”

Erdoğan, müjdeyi duyurdu: Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya dev yatırım! “1.2 milyar TL’lik kaynak ayırdık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, aile destek merkezlerinin sayısının 330'dan 656'ya, sosyal dayanışma merkezlerinin sayısının da 47'den 116'ya çıkarılacağını belirterek, "Önceliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya veriyoruz. Gelecek yıl bu alanlara 1.2 milyar liralık kaynak ayırdık." Diyerek bölgeye yapılacak dev yatırımların müjdesini verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:58

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçerek alınan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile destek merkezi ve sosyal dayanışma merkezi sayılarının artırılacağını söyledi. Erdoğan, “"Önceliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya veriyoruz. Gelecek yıl bu alanlara 1.2 milyar liralık kaynak ayırdık” ifadesini kullandı.

Kredi borcu olanlar yandı: BDDK yakın takibe alacak: Kara listeye girebilirsiniz: Kredi borcu olanlar yandı: BDDK yakın takibe alacak: Kara listeye... Haberi Görüntüle

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU İÇİN DEV KAYNAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik aile destek merkezleri ve sosyal dayanışma merkezleri var. Kadınlarımızı üretken hale getirmeyi, çocuklarımızın sağlıklı gelişim göstermeye dönük faaliyetler sürdürülüyor. Kadın ne kadar güçlü olursa tüm aileyi ayakta tutmakta başarılı olacaktır. Son dönemde aile yapımızı yıkmaya yönelik tehditlere karşı aldığımız tedbirleri bu merkezleri güçlendirerek tahkim ediyoruz. 330 aile destek merkezi sayımızı 656'ya 47 sosyal dayanışma merkezini 116'ya çıkarıyoruz. Önceliği doğu ve güneydoğu Anadolu'ya veriyoruz. 1.2 milyar liralık kaynak ayırdık” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading