Yandex Metrica
SON DAKİKA
Erdoğan müjdeli haberi verdi! Yeni destek paketi: Başvuru yapılmadan faydalanılabilecek

Erdoğan müjdeli haberi verdi! Yeni destek paketi: Başvuru yapılmadan faydalanılabilecek

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uygulanacak yeni destek programlarını açıkladı. 'Türkiye Aile Desteği' programıyla ekonomik olarak dezavantajlı ancak mevcut programlardan yararlanamayan kesimlere yönelik 15 milyar liralık yeni bir paket daha devreye girecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda 'Türkiye Aile Desteği' programıyla 15 milyar liralık yeni bir paket daha devreye alınacağını duyurdu.

Ziraat Bankası-Halkbank-Vakıfbank 2024 emekli banka promosyonu 12 bin TL mi?... Haberi Görüntüle

BAŞVURUYA GEREK KALMAKSIZIN ÇOCUKLARINI OKULLARA KAYDETTİREBİLECEK

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı anaokullarına veya anasınıflarına çocuklarını kaydettiren aileler için de bir destek programı oluşturuldu.

Son bir yılda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının yardımlarından faydalanmış olan aileler de herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın çocuklarını okullara kaydettirebilecek.

Erdoğan 'Bu yıl emeklilerin yılı olacak' demişti! Emekliye seyyanen zam... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE’NİN REFAHININ TÜM KESİMLERLE PAYLAŞILMASINI SAĞLAMAKTIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir müjde de sosyal yardımlar konusunda vermek istiyorum. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz yaklaşık 98 milyar liralık sosyal yardımda ihtiyaç duyan her vatandaşımızın yanında olmuştuk.Bu yıl sosyal yardım bütçemizi ek programlarla daha da güçlendiriyoruz. Amacımız gelişen ve büyüyen Türkiye’nin refahının tüm kesimlerle paylaşılmasını sağlamaktır” dedi.

Erdoğam, “Bu kapsamda 'Türkiye Aile Desteği' programıyla ekonomik olarak dezavantajlı ancak mevcut programlardan yararlanamayan kesimlere yönelik 15 milyar liralık yeni bir paketi daha devreye alıyoruz. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı anaokullarına veya anasınıflarına çocuklarını kaydettiren aileler için de bir destek programı oluşturduk.Bu program çerçevesinde son bir yılda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının yardımlarından faydalanmış olan aileler herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın çocuklarını okullara kaydettirebilecektir.Ana okulu anasınıfı yardım programının da hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading