Yandex Metrica

Enflasyon yüzde kaç olacak? Enflasyon beklentisi belli oldu mu? Enflasyon düşecek mi yükselecek mi?

Enflasyon yüzde kaç olacak? Enflasyon beklentisi belli oldu mu? Enflasyon düşecek mi yükselecek mi?

Aralık aynı enflasyon berileri ile 6 aylık enflasyon net olarak belli olurken zam oranları da buna göre belirlendi. Peki Enflasyon yüzde kaç olacak? Enflasyon beklentisi belli oldu mu? Enflasyon düşecek mi yükselecek mi?

Ekonomi

23.01.2024, 20:21

2023 yılının ilk enflasyon verisinin ne zaman açıklanacağı belli oldu. TÜİK tarafından her ay açıklanan verilerde gözler Şubat ayına döndü. Peki Enflasyon yüzde kaç olacak? Enflasyon beklentisi belli oldu mu? Enflasyon düşecek mi yükselecek mi?

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

ENFLASYON VERİSİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Ocak ayı enflasyon verilerinin 3 Şubat 2022 Cuma günü saat 10.00'da açıklanması bekleniyor.

IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor IBAN’a at' uygulamasına dikkat! IBAN’a havale isteyenlere ceza geliyor! Bakanlık harekete geçti: 'POS çalışmıyor... Haberi Görüntüle

ENFLASYON YÜZDE KAÇ OLACAK? 

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre enflasyonun yüzde 32,46 olması bekleniyor. 12 ay sonrası enflasyon beklentisi ise yüzde 30,44 olarak açıklandı. 

Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı ve kıyma fiyatları cep yakıyor Et fiyatlarına tarihi zam: Bu fiyatları insanı vejeteryan yapar: Kuşbaşı... Haberi Görüntüle

ENFLASYON DÜŞECEK Mİ YÜKSELECEK Mİ? 

Bir önceki anket dönemide yüzde 34,92 olan enflasyon beklentisi bu anket döneminde yüzde 30,44 oldu. Bu kapsamda enflasyonun düşmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading