Yandex Metrica

Enflasyon ne zaman açıklanacak, TÜİK ocak ayı enflasyonu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Şu anda enflasyon yüzde kaç?

Enflasyon ne zaman açıklanacak, TÜİK ocak ayı enflasyonu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Şu anda enflasyon yüzde kaç?

Milyonlarca vatandaş TÜİK'in enflasyon oranını takip ediyor. Peki, şu an Türkiye'de enflasyon yüzde kaç? 12 aylık enflasyon, 6 aylık enflasyon ne kadar? Enflasyon oranı TÜİK ne zaman açıklanacak? Ocak ayı enflasyonu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Tüm bu soruların yanıtını haberimiz içerisinde veriyor olacağız.

Ekonomi

01.04.2024, 10:07

TÜİK ocak ayı enflasyonu için süreç başladı. Peki, ocak ayı enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Şu anda Türkiye'de enflasyon yüzde kaç? Enflasyon rakamları hayat pahalılığını, memur ve emekli maaş zamlarını belirleyen en önemli ekonomik veri olarak ön plana çıkıyor. TÜİK, ocak ayı enflasyon rakamını ne zaman açıklayacak?

İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın iki il arası kaç saate düşecek İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Bakın... Haberi Görüntüle

OCAK AYI ENFLASYONU NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Vatandaşların yoğun olarak araştırma yaptığı TÜİK ocak ayı enflasyonu ay başında açıklanıyor. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, bu ay enflasyon oranı 3 Ocak 2023 Cuma günü saat 10.00'da açıklanacak.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE ENFLASYON NE KADAR OLDU?

TÜİK'in aralık ayı enflasyonu aylık bazda yüzde 1,18 artarken yıllık enflasyon ise yüzde 64,24 olarak gerçekleşmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading