Yandex Metrica

Emlak vergi borcu nasıl ödenir, son gün ne zaman?

Emlak vergi borcu nasıl ödenir, son gün ne zaman?

Ev ve arsa sahipleri için ikinci taksit ödeme günü 1 Kasım'da başlamıştı. Bu gelişme sonrası emlak vergi borcu nasıl ödenir, emlak vergi borcu son günü ne zaman soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki emlak vergi borcu nasıl ödenir? Emlak vergi borcu son gün ne zaman?

Ekonomi

04.03.2024, 15:20

Milyonlarca ev ve arsa sahibini ilgilendiren emlak vergi borcu ödemeleri 1 Kasım itibariyle başlamıştı. Emlak vergi borcunun ödemesinin son günü yaklaşırken vatandaşlar emlak vergi borcu nasıl ödenir, emlak vergi borcu son günü ne zaman sorularını araştırmaya başladı. 

Kulis bilgisi: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelmesi gündemde! Çalışanlar rahat nefes alacak Kulis bilgisi: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelmesi gündemde! Çalışanlar... Haberi Görüntüle

EMLAK VERGİSİ NASIL ÖDENİR? 

Peki emlak vergi borcu nasıl ödenir? Emlak vergi borcu son ödeme günü ne zaman? 

2022 yılının emlak vergisi için 2. taksit ödemeleri başladı. Üzerine ev ve arsa olan vatandaşlar emlak vergi borcu nasıl ödenir sorusunu araştırırken emlak vergisinin belediyeler ve e-Devlet'ten ödenebileceği bildirildi. 

Diğer yandan emlak vergi borcu PKK şubelerinde, banka şubelerinde ve mobil şubeler üzerinden de ödenebiliyor. 

Emlak vergi borcu olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar bu işlemi de e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. 

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

EMLAK VERGİSİ BORCU SON ÖDEME GÜNÜ NE ZAMAN? 

Diğer yandan 2022 yılı emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu konuyu merak eden vatandaşlar emlak vergi borcu son gün ne zaman sorusunu araştırıyor. Peki emlak vergisi borcu son gün ne zaman? 

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle başlarken Emlak vergisinin ikinci taksit ödemesinin son günün 30 Kasım 2022 ılduğu belirtildi. 

Söz konusu emlak vergisi borcu ödemelerinin zamanında yapılmaması halinde her ay için belli oranda gecikme zammı uygulandığı bildirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading