Yandex Metrica

Emekliyi sevindirecek kurban bayramı ikramiyesi: İkramiyenin detayları netleşti: Yüzde 50’lik zamla ödemeler yapılacak: Bakın bayram ikramiyesi kaç lira oldu? 

Emekliyi sevindirecek kurban bayramı ikramiyesi: İkramiyenin detayları netleşti: Yüzde 50’lik zamla ödemeler yapılacak: Bakın bayram ikramiyesi kaç lira oldu? 

Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin bu bayram ne kadar ikramiye alacakları da merak edilmeye başlandı. Emeklilere yapılan yüzde 50 zam ile bayram ikramiyelerinde de rakamlar netleşmeye başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:55

Her yıl ülkemizde Ramazan ve Kurban Bayramlarında devlet tarafından emeklilere bayram ikramiyesi ödeniyor. Bu ödenen ikramiyeler sayesinden rahat bir bayram geçiren emekliler bu yıl Kurban Bayramı'nda ne kadar ikramiye alacağını araştırmaya başladı. 

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı! Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYELERİ NETLEŞİYOR

Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin alacağı ikramiye tutarları da netleşmeye başladı. Enflasyon oranı nedeniyle maaşarına yüzde 45 oranında bir zam alan emekliler aynı oranda yükselisi bayram ikramiyelerinde de bekliyor. 

Emekliler için müjdeli haberler peş peşe gelmeye başladı. Temmuz'da yapılacak olan emekli maaşı zammı öncesi emekli ikramiyelerini alacak olan vatandaşlar yüzde 50'lik bir zamla ödeme alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading