Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekliyi bu rakamlar sevindirecek! Ağustos ayı verilecek promosyon ücreti bayram ettirecek

Emekliyi bu rakamlar sevindirecek! Ağustos ayı verilecek promosyon ücreti bayram ettirecek

Ağustos ayı emeklilerin yüzünü güldüren bir ay oluyor. Bankalardan promosyonlarla ilgili müjde geldi. En yüksek promosyonu veren banka hangisi? İşte detaylar...

Ekonomi

14.02.2024, 22:34

Ağustos ayında emeklilerin yüzünü güldürecek kampanyalar peş peşe geliyor. Emekli vatandaşlar bu ay resmen bayram ediyor. Bankalar promosyon miktarını artırdı. İşte banka promosyonlarıyla ilgili gelişmeler...

Emekli promosyonları her geçen gün artmaya devam ediyor. Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan zamdan sonra emekliler bu ay da yani ağustos ayında promosyonlar ile bayramı yaşıyor.

Evde Bakım maaşı hesaplara yattı mı? Bakanlık duyurdu! 2024 Evde... Haberi Görüntüle

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Emekli promosyon miktarlarına zam gelmeye devam ediyor. Promosyon miktarlarına tek tek zam yapılırken en yüksek promosyonu veren bankalardan biri de Yapı Kredi bankası oldu. Bankaya ödeme başvurusu yapan vatandaşların 7500 TL’ye kadar olan paralarını hızlı bir şekilde alabilecekleri açıklandı.

Yapı Kredi bankası başvuru neticesinde 7500 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. 2 Ağustos 2022 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren yani aynı bankadan maaşını almaya söz veren emeklilere 7.500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerini açıkladı.

Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmaksızın, bir aylık net gelir 1.499 TL’ye kadar ise 4.850 TL; 1.500 TL ile 2.499 TL arasında ise 6.000 TL; 2.500 TL’nin üzerinde bulunan maaşlara da 7.250 TL nakit promosyon ödenecek. Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda da maaş sınırından bağımsız olmak üzere 100 TL ek nakit ödül de alınabileceği belirtildi.

Bankanın açıklamasına göre bankadan ilk kez kredi kartı alan ya da promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içinde mevcut kart veya kartları ile hiç harcama yapmamış olan kişiler; kampanya başlangıç tarihinden 31.08.2022 tarihine kadar yapacakları toplam 500 TL harcama ve sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi sonucunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde yapılacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading