Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Rekor zam belli oldu işte hesaplara yatacak tarih

Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Rekor zam belli oldu işte hesaplara yatacak tarih

Emekli bayram ikramiyesi için gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Geçen yıl bin liradan bin 100 liraya çıkarılan bayram ikramiyelerine, yeni gelecek zam oranı merak ediliyor. İşte 2022 emekli bayram ikramiyeleri ile konuşulan rakamlar...

Ekonomi

23.01.2024, 19:06

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonların gözü kulağı bayram ikramiyesinde. Geçtiğimiz yıl bin liradan bin 100 liraya çıkarılan ikramiyede, yeni zam bekleniyor. Ramazan Bayramı'ndan hemen önce ilgililerin hesaplarına aktarılacak emekli bayram ikramiyelerinde henüz net rakamlar açıklanmadı. Ancak Bayram başına ikramiye 1750 liraya kadar çıkabilir. İşte 2022 emekli bayram ikramiyeleri ile konuşulan rakamlar...

Araç sahiplerinin beklediği haber nihayet geldi. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta peş... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ 1750 TL OLABİLİR

Bayram ikramiyesi geçtiğimiz yıl 100 lira zamlanarak 1100 liraya çıkartılmıştı. Bu sene ise enflasyondaki hareketlilik, memur maaş zamları bu çerçeve üzerinden üzerinden düşündüğümüz zaman bu artışın miktarı konusunda 1.500 TL ya da 1.750 TL gibi beklentiler var.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı hizmete giriyor! Süre 15 dakikaya... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Ramazan Bayramı ikramiyeleri bayramdan önce emeklilerin hesaplarına yatıyor. Böylelikle 2022 Ramazan Bayramı ikramiyesinin nisan ayının son haftasında ödenmesi bekleniyor.

Bakan Bolat cari açık için tarih verdi: '32 milyar dolar... Haberi Görüntüle

EMEKLİ İKRAMİYESİNİ KİMLER ALABİLİYOR?

Emekli ikramiyesini, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri, şehit yakını, gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı sahipleri, şampiyon sporcular, terörden zarar görüp aylık bağlanan siviller ile bunlardan yaşamını kaybedenlerin hak sahipleri alabiliyor. Vefat eden sigortalıdan aylık alan hak sahiplerine hisseleri oranında ödeme yapılıyor.

Zirveyi gören altında ibre aşağı yönde! İslam Memiş açıkladı: Altın... Haberi Görüntüle

HERKESE AYNI ÖDEME

Bayramdan önce emeklilik kararı alınan sigortalılar da ikramiye hakkını kullanacak. Eğer emeklilik kararı Ramazan bayramından sonra alınırsa bu kez sadece Kurban bayramı ikramiyesi ödenecek. Bayram ikramiyeleri tüm emeklilere aynı miktarda ödeniyor. Burada maaşın miktarına bakılmıyor. Böylece eğer artış olursa tüm emekliler aynı anda yararlanmış olacak. Bankaların verdiği promosyon ise emekli maaşına göre belirleniyor. İkramiyeler dul ve yetim maaşı alanlara ise hisseleri oranında ödeniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading