Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekliye PTT'den bir ödeme müjdesi daha! Tam tamına 50 bin TL verilecek! Herhangi bir belge istenmiyor

Emekliye PTT'den bir ödeme müjdesi daha! Tam tamına 50 bin TL verilecek! Herhangi bir belge istenmiyor

Milyonlarca emekliye PTT'den müjdeli haber duyuruldu. 50 bin TL'ye varan ödeme yapılırken başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Emekli vatandaşlara bir müjde de PTT'den geldi. İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara, Ziraat Bankası ile birlikte PTT üzerinden 50000 TL gelir belgesiz kredi verilecek. Ziraat Bankası üzerinden, PTT üzerinden başlatılan bu nakit kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların emekli maaş hesapları, bu banka üzerinden olması gerekiyor. 

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? MB Mart ayında faizi... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARI 

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Ziraat Bankası üzerinden yapacağınız kredi başvurusunun, sizlere düşük faiz oranları ile birlikte verilmektedir. Ziraat Bankası üzerinden yapılacak olan kredi kampanyasında, başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar hemen aynı gün içinde ödemeler verilmektedir. Ziraat Bankası, emekli maaş hesabı üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden de 7 24 kredi kampanyasına katılarak, emekli kredilerinden faydalanabiliyor. 

CarrefourSA'da RAMAZAN İNDİRİMİ BAŞLADI! 1, 2 ve 5 litrelik ayçiçek... Haberi Görüntüle

BAŞVURU NASIL YAPILIR 

PTT üzerinden emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar, özel banka olan Aktif Bank üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirmektedir. PTT ve aktif Bank arasında yapılan anlaşma ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşları hemen aynı gün içinde işlem yapılarak kredi ödemeleri gerçekleştirilir. Ptt üzerinden SMS ile de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan emekliler PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını 3050 numarasına göndererek, bu bankadan kredi alabilmektedir. 

 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading