Yandex Metrica

Emekliye bayram öncesi sürprizi: Erdoğan, resmen açıkladı! Emekli maaş ve ikramiyeleri HESAPLARA YATACAK

Emekliye bayram öncesi sürprizi: Erdoğan, resmen açıkladı! Emekli maaş ve ikramiyeleri HESAPLARA YATACAK

Emekli bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ne zaman yatırılacak sorusuna cevap aranırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama geldi. İşte emekli bayram ikramiyesi ve emekli maaşı ile ilgili detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 21:00

Emekli bayram ikramiyesi ve emekli maaşı için müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Kabine Toplantısı sonrası konuşan Erdoğan,emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin bayram öncesi hesaplara yatırılacağını açıklamıştı. Erdoğan'ın açıklaması milyonlarca emekli tarafından sevinçle karşılandı.

Erdoğan, bir güzel haberlerinin de emeklilere olacağını belirterek, "Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini inşallah Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Asgari ücret tespit komisyonumuz da çalışmalarına başlıyor. Son olarak Kurban Bayramı ile ilgili özellikle turizm sektörümüzü hareketlendireceğine inandığım bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonları ile birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır. Bu kararımızın da tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2000 LİRA

Ramazan Bayramı'ndan önce bin 100 liradan 2 bin liraya yükseltilen emekli bayram ikramiyesi Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatırılacak. Öte yandan en düşük emekli maaşı da 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilmişti. Kısacası bu bayram öncesinde emeklilerin hesabına 9 bin 500 lira yatırılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading