Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekliye bayram ettiren müjde duyuruldu! 1000 TL ek ödeme geliyor

Emekliye bayram ettiren müjde duyuruldu! 1000 TL ek ödeme geliyor

Zorlu ekonomi koşullarında bankalar emeklileri hem kendi bankasına çekmek için hem de destek amacıyla promosyon kampanyası başlattı. Son olarak Kuveyt Türk Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yapılarak maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 1000 liraya kadar nakit para verileceği bildirildi. Promosyon ödemesi olarak yapılan bu ödemenin detayları haberimizde...

Ekonomi

25.02.2024, 06:49

Bankalar emekli olan vatandaşları kendi bankasına çekmek için hem de destek amacıyla promosyon kampanyası başlattı. Kuveyt Türk Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımladı maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 1000 liraya kadar nakit para verileceği bildirildi. Promosyon ödemesi olarak yapılan bu ödemenin detayları da banka tarafından paylaşıldı. 

2024 Kurban fiyatları ne kadar? Büyükbaş kurbanlık fiyatı kaç TL?... Haberi Görüntüle

1000 LİRAYA KADAR ÖDEME YAPILACAK

SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini, Kuveyt Türk Bankası aracılığıyla alan ve promosyon başvurusunda bulunan emekli vatandaşlara 1000 liraya kadar nakit ödeme yapılacağı bildirildi. Maaşını bankaya taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere “1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL” promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. 

Çikolata fiyatları uçacak! Kakao fabrikaları üretimi durdurdu! Krizin nedeni ise... Haberi Görüntüle

3 GÜN İÇİNDE PARA HESAPLARDA

Emeklilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Bankası aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir. Ayrıca Banka tarafından yapılan açıklamada maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterilerin maaşlarını en az 1 defa bankadan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterilerine beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Bu başvuru sonrasında ise nakit para 3 iş günü içinde emeklinin hesabına aktarılıyor.

Maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterimiz ilk maaşı bankamızdan aldıktan sonra başvuru yapabilirken, mevcutta maaşını Kuveyt Türk’ten alan müşteri ise istediği zamanda başvuru yaparak promosyon ödemesini alabiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading