Yandex Metrica

Emeklilik planları yapanlar! 1800-3600 PRİM GÜNÜYLE emekli olunabilecek: Kademeli emeklilikte geçiş farkları olmayacak! 

Emeklilik planları yapanlar! 1800-3600 PRİM GÜNÜYLE emekli olunabilecek: Kademeli emeklilikte geçiş farkları olmayacak! 

EYT'nin yürürlüğe girmesinin ardından emeklilik sisteminde büyük değişikliler yapılmaya başlandı.  Kademeli emekliliğin gelmesi ile birlikte vatanlar artık daha az prim günü ile emekli olabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Yeni emeklilik reformu ile birlikte milyonlarca vatandaş erken emeklilik şansına kavuşacak. SSK ve Bağ-Kur prim günlerini eşitleyen bu yeni sistem ile kademeli emeklilik sisteminde fark ortadan kalmış olacak.

Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Araç sahiplerini ilgilendiriyor! Yeni düzenleme 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girecek Haberi Görüntüle

Kabine bugün toplanıyor! Yeni torba yasanın detayları belli oldu: 3600 ek gösterge, 5 yıl erken emeklilik, taşerona kadro.... Kabine bugün toplanıyor! Yeni torba yasanın detayları belli oldu: 3600... Haberi Görüntüle

PRİM GÜNÜ EŞİTLENİYOR

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği prim günü eşitliği sayesinde arrtık Bağ-Kur'lular da SSK'lılar ile aynı prim ile emekli olabilecek. Eşitsizliği gidermek amacıyla yapılan bu değişiklik sayesinde emeklilik sürecinde büyük avantajlar elde edilmiş olunacak.

Emeklilik sistemindeki iyileştirmeler ile çalışanların haklarının korunmuş olacağı ve emeklilik sürecinin daha adil bir hale geleceğini açıklayan Sosyal Güvenlik Kurumu yapılacak olan düzenlemeler ile emekliler için büyük avantaj sağlıyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading