Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi! BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine 3000 TL...

Emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi! BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine 3000 TL...

Ekonomilerine katkı sağlamak isteyen vatandaşlar, kendilerine özel banka kampanyalarını araştırmaya devam ediyor.

Ekonomi

12.02.2024, 11:47

Emeklilere yönelik yeni nakit uygulamaları kapsamında emekli maaşınızı çektiğiniz bankadan hızlı ve güvenli bir biçimde 3000 TL'ye kadar ödeme alabilme şansınız var. Ödenecek 3000 TL ödeme artı para olarak emeklilik hesaplarına yatırılacak ve kredi olarak kullanılmayacaktır. Kişi acil ihtiyaç duyduğunda istediği zaman hızlı ve güvenli bir biçimde 3000 TL çekebilir ve 12 taksite bölerek taksitli ön ödeme olarak istediği şekilde kullanabilir. 

Unutmayın: Emeklilerin 3.000 Türk Lirasına kadar krediye uygun olup olmadıklarını bakmak için kesinlikle bankaya müracaat etmeleri gerekiyor.

Uyarı: Eğer müracaat yapmayı planlıyorsanız, şubeye gitmenize gerek kalmadan bankanın mobil uygulamalarından onay durumunuzu takip edebilme şansına sahipsiniz.

Promosyon başvuruları nasıl yapılır? Promosyon başvurusu ne zaman, başvurular başladı... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASIN EMEKLİ VATANDAŞLARA MÜJDEYİ VERDİ!

Ziraat Bankası son zamanlarda yapmış olduğu emeklilik kampanyaları ile en çok müracaat alan bankalardan biri oldu. Ziraat Bankası, devlet bankası olması sebebiyle emekli tüketicilerin en çok tercih ettiği bankalardan olurken Ziraat Bankası'ndan 3.000 TL artı para çekmek için emekli hesabı üzerinden mobil bankacılık üzerinden müracaat yapma şansına sahipsiniz.

Bu kampanyaya müracaat gayet basit, hızlı ve güvenli olmakla birlikte, herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden telefonla ya da şahsen yapılabilir.

Vakıfbank'tan da emekli olan yurttaşlar 3.000 TL'ye varan ödeme almaya başlayacak. Emeklilere 3.000 TL'ye kadar maaş ödeyen Vakıfbank, kendi bankasından emekli maaşı alanlar için kampanya düzenliyor. Emekli maaşını Vakıfbank'tan alan, bankanın fotoğrafı sitesine giriş yapan ve online şifre ile kredi mevzuatı hesabı açan herkes 3000 TL ikramiye kazanacak. Ayrıca herhangi bir banka şubesinden müşteri hizmetleri numarasını arayarak ya da bankanın kendi ATM'sini kullanarak istediğiniz zaman hızlı ve güvenli işlem yapabilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading