Yandex Metrica

Emeklileri sevince boğan müjde! İkramiyelere yüzde 100 zam geliyor

Emeklileri sevince boğan müjde! İkramiyelere yüzde 100 zam geliyor

Milyonlarca emekli, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyelerinde zam olup olmayacağını merak ediyor. Öte yandan, enflasyonun artması ile birlikte bayram ikramiyelerinde yüzde 100 artış olacağı dillendiriliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:17

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı'nda ikramiyelerde zam olup olmayacağını merak ederken Ankara kulislerinden çok konuluşacak bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Ramazan Bayramı'nda 1100 TL olarak ödenen emekli bayram ikramiyesinde yüzde 100 artış yapılacak ve bu artışla birlikte emeklilerin alacağı tutar 2200 TL'ye yükseltilecek.

AFAD kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? AFAD Kira yardımını kimler alabiliyor? AFAD Kira yardımı sorgulama... AFAD kira yardımı yattı mı, ne zaman yatacak? AFAD Kira... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ HESAPLARA NE ZAMAN YATACAK?

9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyelerinin 3-8 Temmuz 2022 tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma Yolu'nda tarihi adım! Rotayı Cumhurbaşkanı Erdoğan çizecek! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye-Irak arasındaki Kalkınma... Haberi Görüntüle

KİMLER EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ALABİLİYOR?

Bayram ikramiyesi; emekliler, ölüm aylığı alanlar, şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ile bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine veriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading