Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emeklilere toplu ödeme: 63 bin liralık dev müjde! Emekliler, acil nakit ihtiyaçları karşılanacak

Emeklilere toplu ödeme: 63 bin liralık dev müjde! Emekliler, acil nakit ihtiyaçları karşılanacak

Artan enflasyon oranları nedeniyle zorlanan emekli vatandaşlar bankaların verdiği promosyon ödemeleri ve uygun faizli krediler ile ilgili detayları merak ediyor.

Ekonomi

07.02.2024, 05:58

Emekli kredisi milyonlarca emekli tarafından sorgulanıyor.Kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni bir adım atarak emeklilere özel bir kredi paketi hazırladı. Söz konusu kredi paketi ile emekli vatandaşların nakit finansman ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. 

Emekli kredisi ile son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilerin finansman ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. Ziraat Bankası'nın sağladığı 63.750 TL'lik kredi fırsatından yararlanarak maddi ihtiyaçlarını karşılayabilir ve sonrasında uygun taksitlerle geri ödeyebilir.

Yarın herkes A101'e koşacak! 29 Mart A101'de bayram alışverişi için... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE KREDİ DETAYLARI

Emekli vatandaşların nakit finansman ihtiyacının uygun koşullarla giderilmesi için harekete geçen Ziraat Bankası, emekliler için sunulan kredi imkanıyla finansal ihtiyaçlarına çözüm sunarak emekli vatandaşları rahatlatmayı planlıyor. Emekli kredisi Ziraat Bankası tarafından 63.750 TL'lik bir kredi desteğidir. Söz konusu kredi ile emeklilere uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle sunuluyor. Bu kredi sayesinde emekliler, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilir, taksitlerini düzenli bir şekilde ödeyerek maddi rahatlama sağlayabilirler.

İnternet siteleri incelendi! Reklam Kurulu tüketiciyi aldatıcı reklam ve faaliyetlere... Haberi Görüntüle

NEDEN ZİRAAT BANKASI? 

Tarihi çok geçmişe dayanan Ziraat Bankası, Türkiye'nin köklü ve güvenilir bankalarından biri olmasıyla öne çıkmaktadır. Emeklilere özel kredi imkanı sunarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ayrıca, Ziraat Bankası'nın geniş şube ağı ve internet bankacılığı üzerinden kolay başvuru süreci de emeklilere ek bir avantaj sağlamaktadır. Ziraat Bankası'ndan edinilecek olan bu kredi aynı zamanda uygun aylık ödemeleri ile emekli vatandaşları zorlamayacaktır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading