Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Emeklilere promosyon müjdesi! O banka gözünü kararttı! Ödemeleri 30 Bin TL'ye kadar yükseltti

Emeklilere promosyon müjdesi! O banka gözünü kararttı! Ödemeleri 30 Bin TL'ye kadar yükseltti

Milyonlarca vatandaşın yıllardır beklediği EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasının ardından bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi.

Ekonomi

06.02.2024, 22:05

Emekli maaşlarına gelen zamla birlikte müşteri kaybetmek istemeyen bankalar harekete geçerek promosyon duyurusu yapmaya başladı.Yeni duyıruya göre,emekli maaşını o bankaya taşıyan herkese 30 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Rakamı duyan şubelere koşuyor. İşte o banka ve promosyonla ilgili detaylar...

Milyonlrac avatandaş EYT düzenlemesiyle birlikte yeni yılda rahat bir nefes aldı. Yapılan düzenlemeyle birlikte bankalar promosyon yarışını hızlandırdı. Ama o banka promosyon ödemelerinde dev kampanya başlattı. Emekli promosyon ücretlerini 30 bin TL'ye kadar yükseltti.  Rakamı duyan şubelere koşuyor. Peki 2023 güncel emekli promosyon ücretleri ne kadar? En yüksek emekli promosyon ücretini hangi banka veriyor? İşte detaylar...

Elektrik aboneliğinde yeni düzenleme: O bedel alınmayacak! Haberi Görüntüle

ÖDEMELERİ 30 BİN TL'YE KADAR YÜKSELTTİLER

Memur ve emeklilere gelen maaş zammı sonrası kamu kurumlarında bulunan personellerin sözleşmesi bankalar tarafından güncellenmeye başladı. Bu doğrultuda bir ilde promosyon ödemeleri dudak uçuklatan bir rakama tam 30 bin TL'ye kadar çıktı. Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika duyurusu herkesi mutlu etti. Ziraat Bankası 2023 yılında yenilenecek sözleşmeleri için müşteri kaybetmek istemeyince promosyon ödemesini 30 bin TL'ye kadar çıkarttı.

DMM'den Bakan Şimşek'in bankacılara faiz artırma talimatı verdiği iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

 STANDART PROMOSYON KAMPANYASI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL 

Edinilen bilgilere göre Van Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankasının ilk teklifini uygun bulmamış ve ikinci kez ihaleye çıkmıştı. Kurumlar arası yapılan görüşmeler neticesinde promosyonun taban fiyatı 30 bin lira olarak belirlendi. Şimdi ilk teklifi kabul etmeyen Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi kabul edip etmeyeceği merak ediliyor. O ilde 30 bin TL'ye yükseltilmesi tüm emeklilere bu rakamın verileceği anlamına gelmiyor. Ziraat Bankasının standart promosyon kampanyası bunlar için geçerli olacak.

Tarım Kredi Marketlerinde dev indirim başladı! 16 Mart- 14 Nisan... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMLERİ 

 Ziraat Bankası emekli promosyon tutarları şu şekilde:

  • Emekli maaşı 3.500 TL altında olan kişiler 3.000 TL,
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan kişiler 3.500 TL,
  • Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan kişiler 4.500 TL,
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan kişiler ise 5.000 TL promosyon ödemesi alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading