Yandex Metrica

Sitede Ara

Emeklilere promosyon müjdesi! Bakın yeni miktarlar ne oldu

Emeklilere promosyon müjdesi! Bakın yeni miktarlar ne oldu

Emeklilere bankalar tarafından verilen promosyonlarda yeni bir gelişme yaşanıyor.

Ekonomi

03.04.2024, 17:11

Yaşanan son gelişmelerin ardından emeklilere bankalar tarafından verilen promosyonlarda değişiklik olacak. EYT düzenlemesi sonrası 2 milyondan fazla kişinin emekli olması birçok bankayı harekete geçirdi. Bankaların verdiği promosyonlar emekliler için oldukça önemli. EYT ile ilgili yapılan düzenlemelerin ardından emeklilere verilen promosyon tutarlarında büyük artış olması bekleniyor. Bu konuda araştırmalarına devam ettiren emekliler bankaların promosyon konusunda nasıl iyileştirmeler ve güncellemeler yapacağını sabırsızlıkla bekliyor. Emekliler için yapılacak ödemelerin 11.000 TL seviyesine yükselmesi bekleniyor.

Emekli promosyonlarında yaşanan gelişmeler birçok emekliyi memnun etti. Bu konuda sevindirici haber alan emekliler 2023 yılı için bankalar arasındaki promosyon rekabetinin kendi lehlerine olmasını bekliyor. Yaklaşık iki buçuk milyon kişinin EYT ile emekli olması bu konuda bankalar arası rekabeti şimdiden üst seviyeye çıkarmış durumda. Bu nedenle emekli olan ve emekli olmak üzere olan birçok kişi Bankaların emekli promosyonları için yaptığı kampanyaları ve promosyon tutarlarında yapacağı güncellemeleri araştırıyor.

Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu sahiplerini uyardı! Tek bir hata ile tapunuz elden gidebilir! E-Devlet hisseli tapu... Haberi Görüntüle

Emekli Promosyonları İçin Her şey Bir Anda Değişti

2022 yılında verilen emekli promosyonları 2023 yılı itibarıyla çok daha geniş kapsamlı olacak. EYT düzenlemesi yapılması nedeniyle emekli promosyonları için her şeyi bir anda değişti. Uzun bir süre ülke gündemini meşgul eden ve seçim öncesinde yapılan çalışmalar ile yeni baştan düzenlenen EYT birçok kişinin emekli olmasını sağlayacak. Milyonlarca kişinin emekli olmasının önüne atan bu düzenlemenin ardından bankalar da yeni emekli olacak kişileri müşterileri arasına eklemek için büyük bir yarışın içerisine girdi.

Birçok banka emekli promosyonları ile ilgili açıklama yaparken bu bankalar arasına Garanti Bankası da dahil oldu. Emekli maaş ödemeleri için Garanti Bankası'nı tercih eden emekliler için farklı uygulamalar devreye sokulacak. Banka tarafından yapılan açıklamada bu yönde yapılan çalışmaların ardından hem EYT düzenlemesi hem de zam dahilinde ödemelerin belirleneceği ifade edildi. Böylece Garanti Bankası emekli promosyonları için yüksek rakamları vereceğinin sinyallerini de vermiş oldu. Banka tarafından yapılan emekli promosyonu açıklamasında konu ile ilgili çalışmaların bitmesinin ardından gerekli detayların müşterilerle ve kamuoyu ile paylaşılacağı vurgulandı.

Bakan Şimşek'ten mülk sahiplerine pişmanlık çağrısı: O şekilde verirseniz ceza kesmeyeceğiz! Bakan Şimşek'ten mülk sahiplerine pişmanlık çağrısı: O şekilde verirseniz ceza... Haberi Görüntüle

BDDK Tarafından Yapılan Açıklamaya Göre En Az 2 Maaş Emekli Promosyonu Ödemesi Yapılacak

Yeni yılın başlaması ile birlikte emekliler için bankaların ödediği promosyon tutarlarında güncellemeler yapılacak. Şubat ayından itibaren bu tutarların belirlenmesi ve hatır sayılır bir biçimde yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor. Elde edilen bilgilere göre emekliler için ödeme sağlanacak promosyon miktarı en az 11.000 TL olacak. Ayrıca bunun yanında bankaların emeklileri bonus tarzı uygulamalar da sağlaması bekleniyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından emekliler ve emekli olmak üzere olanlar bankaların vereceği yeni promosyon tutarlarını da tekrar araştırmaya başladı.

Bu konuda hareketli günlerin yaşandığı sırada BDDK tarafından da konu ile ilgili açıklama yapıldı. BDDK tarafından yapılan açıklamada emeklilere promosyon verecek bankaların en az 2 maaş tutarında olması gerektiği belirtildi. 2023 yılını kapsayan bu açıklamaya göre bankaların emekliler için vermesi gereken en düşük promosyon en düşük emekli maaşının 5500 TL olması nedeniyle 11. 000 TL olması bekleniyor. Bu tutar her emeklinin aldığı emekli maaşına göre belirlenecek. Böylece daha yüksek emekli maaşı alan kişilerin aldıkları promosyonlar da aynı şekilde yükselecek. Bu konu hakkında yaşanan gelişmeler nedeniyle emekliler ve emekli olmak üzere olan kişiler büyük bir sevinç yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading