Yandex Metrica

Emekliler dikkat! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlara dev müjde! Tek tuşla ödeme alacaksınız

Emekliler dikkat! TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 olanlara dev müjde! Tek tuşla ödeme alacaksınız

Emekli vatandaşlara devasa müjde! Haziran ayının gelmesiyle beraber emekli maaş ödemesi bekleyen emeklilere kredi müjdesi geldi. TC kimlik son rakamı 0-2-4-6-8 bu fırsattan yararlanacak.

Ekonomi

12.02.2024, 19:16

Bu banka emekliler için öyle bir kredi kampanyası başlattı ki bu detayları gören emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için o bankaya akın etmiş etmiş durumda. Banka gitmeden tek tuşla bile hesabınıza ödeme alabilirsiniz. İşte detaylar…

BELGESİZ MASRAFSIZ KREDİ

QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan inanılmaz kampanya ile ihtiyaç kredisi ihtiyacı olan vatandaşlar, belgesiz masrafsız 43.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma fırsatı elde edecek. Bu kampanya, düşük faiz oranlarıyla birlikte Mayıs ayında başlatılacak ve vatandaşların kredi ödemeleri aynı gün içinde gerçekleştirilecektir. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda, kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşların belirtilen şartlara uygun olmaları ve yüksek kredi puanına sahip olmaları durumunda, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden 5 gün içinde düşük faizli kredi ödemesi yapılabilmektedir.

Üçe katlayacak! Dolar o tarihte rekora gidecek Üçe katlayacak! Dolar o tarihte rekora gidecek Haberi Görüntüle

TEK TUŞLA HESABINIZDA

T.C. Kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulamalar sonrasında, kredi puanı yüksek olan tüm vatandaşların kredi işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Şartları uygun olan vatandaşlara başvurularının ardından sadece 2 dakikada sonuç verilmekte ve onaylanan kredi tutarları hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading