Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekli primini ödeyecek EYT'liler dikkat! 3 gün içinde bunu yapmazsanız hakkınız yanıyor: SSK BağKur 4C EYT'li torbada! Zamlı maaş + ikramiye + promosyon

Emekli primini ödeyecek EYT'liler dikkat! 3 gün içinde bunu yapmazsanız hakkınız yanıyor: SSK BağKur 4C EYT'li torbada! Zamlı maaş + ikramiye + promosyon

Milyonlarca EYT'li beklediği müjdeye yasayla kavuştu. Emeklilik başvurusu yapan EYT'liler ilk maaşlarını Nisan ayında alacaklar. SSK ve Bağ-Kur'luların nisan ayında maaşlarını alabilmesi için en geç 31 Mart'a kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kangren olan EYT sorunu uzun bir aradan sonra çözülmüştü. EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla 2 milyon 250 bin vatandaşa emeklilik yolu açıldı. EYT'li vatandaşların 3 Mart itibarıyla müracaatları başladı.

Faturası yüksek gelen vatandaşlara müjde! Tam 500 TL para iadesi... Haberi Görüntüle

EYT BAŞVURUSU İÇİN SON TARİH 31 MART

Milliyet'in aktardığı habere göre, işlemler e-Devlet üzerinden veya SGK merkezlerinden yapılabiliyor. SSK ve BAĞ-KUR'luların nisan ayında aylık alabilmeleri için 31 Mart'a kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Bakanlıktan Emeklilere bayram müjdesi! Bayramda bakanlığa ait trenlerde emeklilere yüzde... Haberi Görüntüle

1 NİSAN'DA BAŞVURU YAPARLARSA 1 MAYIS TARİHİNDE MAAŞLARINI ALACAKLAR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Muhammet Bayram şu ifadeleri kullandı: 

EYT'li vatandaşlarımızın çoğu başvurularını tamamladı bir kısmı maalesef son günlere bıraktı. Biz hep uyarılarda bulunmuştuk. Eğer bu ay sonu itibarıyla emeklilik başvurusunda bulunurlarsa nisan başı itibarıyla emekli maaşı almaya hak edecekler.

Eğer 1 Nisan'da başvuru yaparlarsa 1 Mayıs itibarıyla maaşı hak edebilecekler. Bu nedenle vatandaşların bir an evvel emeklilik başvurusu için e-Devlet üzerinden başvuru yapması gerekiyor.

Bakan Uraloğlu canlı yayında müjdeleri tek tek sıraladı: Yeni metrolar... Haberi Görüntüle

Emekli banka promosyon başvurusu sorgulama! 2024 Emekli promosyonları ne zaman... Haberi Görüntüle

PROMOSYON DETAYINA DİKKAT

Burada başvururlarken de daha önceden daha fazla promosyon verecek banka ile anlaşmaları gerekiyor. Promosyonlarını alacakları bankaları seçerek emeklilik işlemlerini sonlandırabilirler.

Bayram öncesi emeklileri sevindiren haber! Emeklilere 4900 TL ilave zam... Haberi Görüntüle

KATMERLİ KAZANÇLARI VAR

EYT'li vatandaşlarımız hem bayram ikramiyesi 2 bin TL, en düşük emekli maaşı olarak 7500 TL ve banka promosyonunu toplu bir şekilde 5 ile 15 bin TL arasında alacaklar. Hem de kıdem tazminatı alacaklar. Nisan ayı içerisinde gerçekten katmerli bir kazançları var. Son 3 gün o yüzden ellerini çabuk tutsunlar. Mutlak suretle başvurularını yapsınlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading