Yandex Metrica

Emekli olunca ne kadar emekli maaşı alırım? 2022 emeklilik yaşı ve maaş hesaplama ekranı:

Emekli olunca ne kadar emekli maaşı alırım? 2022 emeklilik yaşı ve maaş hesaplama ekranı:

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun ne zaman emekli olurum robotunu kullanarak karşınıza çıkan tablo ile ne zaman emekli olacağınızı sorgulayabilirsiniz. Peki, Emekli olunca ne kadar emekli maaşı alırım? İşte 2022 emeklilik yaşı ve maaş hesaplama ekranı:

Ekonomi

23.01.2024, 19:30

Son yapılan açıklamalara göre yasa ile malullük ve yaşlılık sigortasından ödenen aylıklar ve aylıklar ile birlikte her ay itibarıyla yapılan ödemeler toplamı, ek ödeme de dâhil 2 bin 500 TL'den az olamayacak. Uzun süre SGK'ya bağlı olarak aktif çalışan vatandaşlar aylık hesaplamalarını kolaylıkla yapabiliyorlar. Peki, Emekli olunca ne kadar emekli maaşı alırım? İşte 2022 emeklilik yaşı ve maaş hesaplama ekranı:

Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Haberi Görüntüle

BUGÜN EMEKLİ OLSAM NE KADAR MAAŞ ALIRIM?

SGK emekli maaşı sorgulamak için:  rel="nofollow" target="_blank">https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/ bu linke tıklayarak SGK'nın sitesine giriş yapın, TC Kimlik Numarası, SSK Sicil Numarası, Baba Adı, Nüfus İl, Doğum Tarihi gibi istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurulduktan sonra sorgulama yazan yere tıklayarak emekli aylık hesaplama yapabilirsiniz.

Kakao krizi neden var 2024? Çikolata fiyatları zamlanacak mı, neden? Kakao krizi neden var 2024? Çikolata fiyatları zamlanacak mı, neden? Haberi Görüntüle

SGK EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMA

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun vatandaşlara sunduğu emeklilik yaşı ve maaş hesaplama robotu sayesinde emekli aylığınızı öğrenebiliyorsunuz.

SGK emekli maaşı sorgulama işlemleri:  rel="nofollow" target="_blank">https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/ bağlantısına giderek giriş yaptıktan sonra TC Kimlik Numarası bilginizi girin. SSK Sicil Numarası bilginizi, baba adınızı, nüfusa Kayıtlı olduğunuz ili ve doğum tarihinizi girin. Ardından sorgulama butonuna tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz. Prim günü sayısı 3600'den az olan vatandaşların emekli aylık bilgisi görünmeyecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading