Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekli maaşının en zaman yatacağı belli oldu! 2000 lira da hesaplara o gün yatacak dikkat edin

Emekli maaşının en zaman yatacağı belli oldu! 2000 lira da hesaplara o gün yatacak dikkat edin

Milyonlarca emekli vatandaş Kurban Bayramına kısa süre kala "emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak sorusu Kurban Bayramı'na kısa süre kala emekli vatandaşlar ve yakınları tarafından merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Emekli maaşının 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından emekli ikramiyelerine de zam yapılmıştır. Devlet tarafından her Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emekli vatandaşlara ödenen bayram ikramiyeleri bu yılda Ramazan ve Kurban Bayramlarında hesaplara yatırılıyor. 

Turistik trenlere iki rota daha! Bakan Uraloğlu açıkladı Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE 2000 TL ÖDENECEK

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından her ay emeklilere yatırılan maaşın dışında her Ramazan ve Kurban Bayramında emekli ikramiyesi hesaplara yatırılıyor. Bu yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği zamlı emekli bayram ikramiyesi ilk olarak Ramazan Bayramı'nda hesaplara yatırılmıştı. Kurban Bayramı ikramiyesi de önümüzdeki ayda hesaplara yatırılması bekleniyor. 

En ucuz ayçiçek yağı hangi markette satılıyor? 5 litre ayçiçek... Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu yıl Ramazan Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyesini vatandaşların hesabına yatırmıştı. 

Aynı şekilde Kurban Bayramı ikramiyesi yine bayram öncesi Haziran ayı içerisinde emekli vatandaşların hesaplarına yatırılması bekleniyor. Emeklilerin hesaplarına bayramdan 1 hafta önce yatırılacak olan emekli ikramiyesinin 2000 bin TL olması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading