Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekli maaşını Ziraat Bankasından alanlar: AYLIK EKSTRA ÖDEME YAPILACAK: Bir yıl boyunca devam edecek

Emekli maaşını Ziraat Bankasından alanlar: AYLIK EKSTRA ÖDEME YAPILACAK: Bir yıl boyunca devam edecek

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Ziraat Bankası, emekli müşterilerine güzel bir kampanyanın haberini verdi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

Ziraat Bankası tarafından emekliler ile ilgili  bir açıklama yapıldı. Hattı Türk Telekom olan emekli Ziraat Bankası müşterileri bu dikkat çeken kampanya ya dahil olabilecekler. Kampanyaya dahil olan emekliler aylık 90 TL telefon faturası ödemiş olacak.

Altın 2024 yılında 4000 TL olacak iddiası! Uzmanların yeni gram... Haberi Görüntüle

TÜRK TELEKOM BAYİSİNE BAŞVURMANIZ YETERLİ 

 Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Türk Telekom’dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 90 TL’ye sahip olunacak.Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan emekliler, kampanyadan yararlanmak için kimliğiyle birlikte en yakın Türk Telekom bayisine başvurması yeterli olacak.

KPSS yok, mülakat yok, yaş şartı yok! İŞKUR'dan iş arayanlara... Haberi Görüntüle

IMF'de siber saldırı krizi: Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞI KAMPANYASI

Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası’nı yazarak Türk Telekom’a ait 5555’e SMS gönderip gelen SMS’e ZIRAAT ONAY yazıp göndermeleri ya da Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Nakit paraya ihtiyaç duyanlara o bankadan kampanya! 100.000 TL ihtiyaç... Haberi Görüntüle

İŞTE KAMPANYANIN DETAYLARI 

Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesi kapsamında yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunulacaktır. Tarifenin taahhütsüz aylık ücreti tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 160 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 175 TL’dir.

Asgari ücretin atında maaş alanların dikkatine! Aile Bakanlığından 2 bin... Haberi Görüntüle

90 TL'DEN ÜCRETLENDİRİLECEKTİR 

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma veya faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yoluyla Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda Ziraat Emekli tarifesi için 90 TL’den ücretlendirilecektir.Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşterilerin ise 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesi için 115 TL’den ücretlendirilecektir. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan aynı T.C. kimlik numarası yeni hat tesisiyle Türk Telekom’a numara taşıyarak veya Türk Telekomlu faturasız hatlardan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 3 müşteri, Türk Telekomlu faturalı hattan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 1 müşteri Emeklinin Artısı Ziraat’te Türk Telekom Kampanyası’ndan faydalanabilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading