Yandex Metrica
SON DAKİKA
Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin de Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 21:00

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Anıtkabir ziyaretinin ardından ilk toplantısını dün yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanığında Beştepe'de yapılan toplantı yaklaşık olarak 4 saat sürdü. Toplantıda birçok konu masaya yatırıldı ancak öncelikli madde ekonomi oldu.

Emekli vatandaşlar için yeni formül! Hazırlıklar tamamlandı! İşte emekliler için... Haberi Görüntüle

''EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK''

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti;

"Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak. Emeklilerin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini inşallah bayram öncesi ödeyeceğiz.  Asgari ücret tespit komisyonumuz çalışmalarına başlıyor.''

KDK'dan milyonlarca ev sahibi için emsal karar! Tapusu olanlara geriye... Haberi Görüntüle

Bakanlıktan çiftçilere müjde: Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Haberi Görüntüle

''ENFLASYON YENİDEN TEK HANEYE DÜŞECEK"

Fahiş ev kiraları ve enlfasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, ''Depremzedeleri yeni yuvalarıyla buluşturacağız. Deprem bölgesindeki şehirlerimizi eskisinden daha canlı hale getireceğiz. Türk ekonomisini daha da güçlendireceğiz. Yatırım, ihracat, istihdam ve büyümeden taviz vermeyeceğiz. Fahiş fiyatları milettimizin gündeminden çıkarmakta kararlıyız. Enflasyonu nasıl daha önce tek haneli rakamlara indirdiysek inşallah aynısını yine başaracağız.'' ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan çiftçilere müjde: Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Haberi Görüntüle

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını da belirten Erdoğan, ''Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır.'' diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading