Yandex Metrica
SON DAKİKA
EMEKLİ İKRAMİYESİ SON DAKİKA GELİŞMESİ: İkramiyeler zam geldi: İşte emekliye maaşına göre ikramiye bakın kaç lira oldu?

EMEKLİ İKRAMİYESİ SON DAKİKA GELİŞMESİ: İkramiyeler zam geldi: İşte emekliye maaşına göre ikramiye bakın kaç lira oldu?

Emekli maaşı alan milyonlara güzel haber geldi. Kurban Bayramı ikramiyesi güncellendi milyonlarca kişiye zam haberi verildi. Artık maaşa göre bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamını kapsıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:57

En düşük emekli maaşı zammı ve bayram ikramiyesi zammı gündemde konuşulan konuların başında gelind Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde bu konuda emekliye oldukça heyecanlandıran bir açıklama yapmıştı. Emekli maaşlarına zam bekleniyordu ancak bayram ikramiyesine zam sürpriz oldu. 

6 gün sonra sonra resmen başlayacak: Kredi kartı olanlar yanacak!... Haberi Görüntüle

 ERDOĞAN ÖNCEDEN SİNYALİ VERMİŞTİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi yaptığı Malatya ziyareti sırasında Bayram ikramiyesine zam yapılabilir diye sinyal vermişti. Malatya da halka seslenen Cumhurbaşkanı, hem emekli maaşları için hem de bayram ikramiyesi zammı için çalışmaların başladığını duyurmuştu. Nihayet emeklinin beklediği o Haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı arasında yürütülen çalışmalar sonucunda bayram ikramiyesi zammı netleşti.,

Emeklilere sürpriz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Promosyon ödemeleri az önce belli... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK? 

Bayram ikramiyesine yeni zam geleceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklaması sonrası bayram ikramiyesi ne kadar olacak sorusunun yanı sıra merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisine göre bayram ikramiyesinin 3000 TL'ye yükselmesi düşünülüyor.

14 Mart mazota zam mı geldi? Bu gece mazota zam... Haberi Görüntüle

EMEKLİYE MAAŞA GÖRE İKRAMİYE ÖDEMESİ

Diğer yandan bankalarda emekli maaşlarına zam üstüne zam gelirken boş durmadı. Kurban Bayramı öncesinde emekliye promosyon fırsatları da güncellendi. en düşük emekli maaşından başlayarak maaşa göre promosyon ödemesi yapılacak. Kurban Bayramı öncesi promosyon ödemeleri en az 7500 TL olacak. maaş aralığına göre verilecek olan promosyon fırsatları 15.000 TL'ye kadar çıkıyor.

İslam Memiş'ten SEÇİM ÖNCESİ altın yorumu! Uzmanların yeni altın yorumu!... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 10.000 TL OLACAK

Seçim öncesi emekliye müjdelerin ardı arkası kesilmiyor. En düşük emekli maaşı ile ilgili de yeni haberler var. Gelen son bilgiye göre en düşük emekli maaşı 10.000 TL'ye yükselecek. Yani bu seçim emekliler için geliyor. Emekliye peş peşe müjdeler verilirken maaş zammına ek olarak bayram ikramiyesi zammı da sürpriz oldu. Emekliler şimdi zamların ne zaman yapılacağını bekliyor. Haziran ayının başında zamlı maaşların tek tek açıklanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading