Yandex Metrica

Emekli ikramiyesi 3 bin lira! 4A 4B 4C emeklilerinin dikkatine: TC numarası sonuna göre ilk olan maaşı alacaklar 

Emekli ikramiyesi 3 bin lira! 4A 4B 4C emeklilerinin dikkatine: TC numarası sonuna göre ilk olan maaşı alacaklar 

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine çevrildi. Emekli ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı en çok merak edilen konular arasında yerini aldı.

Ekonomi

28.01.2024, 02:56

Türkiye'deki milyonlarca emekli, yılın ikinci bayramında alacakları ikramiye ile ilgili detayları merak ediyor. 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri için yüksek bir ikramiye zammından bahsediliyor ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Son dakika: Bakanlık rekoru duyurdu: Küresel ihracattan alınan pay tarihin en yüksek seviyesinde Son dakika: Bakanlık rekoru duyurdu: Küresel ihracattan alınan pay tarihin... Haberi Görüntüle

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 3 BİN LİRA MI OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Emeklilerimizin bayram ikramiyesini 2 bin liraya çıkardık, şimdi bu rakamı daha da yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" ifadesini kullanmıştı.

Vatandaşlar, ikramiyelerde artış yapılıp yapılmayacağını merakla bekliyor. Emeklilerin yaşam koşullarını iyileştirmeyi, bütçelerine katkı sağlamayı amaçlayan zam düzenlemeleri büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Ramazan Bayramı öncesinde yapılan düzenlemeyle birlikte bayram ikramiyeleri 1000 TL'den 2000 TL'ye yükseltilmişti. Şimdi ise, Kurban Bayramı'nda verilecek olan ikramiyenin 3000 TL'ye çıkabileceği konuşuluyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading