Yandex Metrica

Emekli ikramiyeleri erken ödenecek! Erdoğan açıkladı: işte emekliye ödenecek bayram ikramiyesi tutarı

Emekli ikramiyeleri erken ödenecek! Erdoğan açıkladı: işte emekliye ödenecek bayram ikramiyesi tutarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni dönemin ilk Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan emekli ve asgari ücretlileri yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

25.02.2024, 18:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine'de maaş zamları, asgari ücret ve emeklilerin bayram ikramiyeleri konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde emeklilere maaşlarının ve ikramiyelerinin erken ödenmesinin yapılacağını duyurdu. 

Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl erken emekli olabilecek! Bu kişilere EYT'siz erken emeklilik imkanı! Şartları sağlayanlar 15 yıl... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ MÜJDESİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan yeni dönemin ilk kabine toplantısı sonrası milyonlara müjdeyi verdi. Emekli maaşları ve bayram ikramiyesi erkenden ödenecek. Erdoğan, "Güzel haberimiz emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz." dedi.

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri için planlanan tarihler bugün yeni dönemin ilk Kabinesinde ele alındı. SSK emeklileri yaşlılık aylığı tahsis numarasına göre her ayın 17'si ile 26'sı arasında aylığını alıyor.

Ramazan Bayramı'ndan önce bin 100 liradan 2 bin liraya yükseltilen emekli ikramiyesinin Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara 2 bin lira olarak yatırılması bekleniyor. Öte yandan en düşüğü 7 bin 500 TL'ye yükseltilen emekli maaşları da bayramdan önce hesaplara yatırılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading