Yandex Metrica
SON DAKİKA
Elinizi çabuk tutun! Ödemeler bugün hesaplara yatıyor! İşte başvuru şartları

Elinizi çabuk tutun! Ödemeler bugün hesaplara yatıyor! İşte başvuru şartları

Milyonlarca kişinin merakla beklediği eve bakım aylığı aralık ödemeleri gerçekleşmeye başladı. Peki, ödemeler hangi illerdeki kişilere yapıldı? İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 18:28

Evde bakım aylığı alan vatandaşları ilgilendiriyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği eve bakım aylığı Aralık ödemeleri gerçekleşmeye başladı. Evde bakıma muhtaç hasta, yaşlı ve engeli bulunan vatandaşların bakımını üstlenen yakınlarına yatan evde bakım ödemeleri yatırılmaya başlandı. Aralık ayı evde bakım ücretlerinin ne zaman yatacağını merak eden vatandaşlar e-devlet üzerinden sorgulamaya yapmaya başladı. Peki 16 Aralık 2021 tarihinde evde bakım aylığı hangi illere yattı?

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam yolda! AK Partili Akbaşoğlu... Haberi Görüntüle

EVDE BAKIM AYLIĞI HANGİ İLLERE YATTI?

Bakıma ihtiyaç duyan engelli ve hasta vatandaşların bakımını üstlenen yakınlarına devlet her ay destek vermeye devam ediyor. Her ayın 15’i ve 30’u arasında yatan maaşlar bazı durumlarda erken yatabiliyor. Evde Bakım aylığı Aralık ayı ödemeleri o illere yatmaya başladı. Evinde hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara devlet tarafından ödenen aylık gelir Edirne, Tokat, Çanakkale, Ordu, Diyarbakır, Antalya, Karabük, Osmaniye, İstanbul, Zonguldak, Uşak, Kocaeli, Balıkesir, Konya, Samsun, Niğde, Bilecik, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Manisa, Sakarya, Malatya, Çorum, Bursa, Gaziantep, Giresun, Eskişehir, Adana, Aksaray, Düzce ve Kayseri illerine yattı.

evde bakım aylığı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 2 banka için kritik 'Altın' kararı! Haberi Görüntüle

EVDE BAKIM AYLIĞI NASIL SORGULANIR?

Evde Bakım aylığı alan vatandaşlar maaşlarının yatıp yatmadığını e-Devlet aracılığı ile sorgulayabiliyorlar. Evde bakım aylığı ödemelerini sorgulamak için E-Devlet arama motoruna ‘Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama’ yazılarak sorgulama yapılabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading