Yandex Metrica

Elektrik faturası 50 TL daha az geliyor! Milyonlarca vatandaş bu yöntemi denemeye başladı

Elektrik faturası 50 TL daha az geliyor! Milyonlarca vatandaş bu yöntemi denemeye başladı

Çamaşır makinesi hayatlarımızı kolaylaştırırken elektrik faturasını da yükseltiyor. Ancak uzmanlar, çamaşır makinesine 1 yemek kaşığı karbonat atılması halinde makinenin performansının yükseleceğini ifade ediyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:07

Elektrik fiyatlarının yüksek gelmesiyle birlikte vatandaşlar faturaları düşürmenin yollarını araştırıyor.

Haberciniz’de yer alan bir habere göre, çamaşır makinesinin içine 1 yemek kaşığı karbonat atmanız halinde elektrik faturası 50 ila 100 lira arasında düşürüyor.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Bakan Uraloğlu duyurdu: Osmangazi Köprüsü'nde tüm zamanların rekoru kırıldı! Haberi Görüntüle

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE KARBONAT ATMANIN FAYDASI NEDİR?

Karbonat çamaşırların daha düşük ısıda hızlı ve güzel temizlenmesini sağlıyor. Normalde 60 derecede yıkanan çamaşırları makinenin içerisine eklediğiniz 1 yemek kaşığı karbonat ile 40 derecede belki de daha kısa bir programda ve daha az deterjanla yıkayabilirsiniz. 

Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş hesaplama sistemi değişti Tüm emekliler için geçerli olacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş... Haberi Görüntüle

ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN AZ ELEKTRİK HARCAMASI NASIL SAĞLANIR?

Çamaşırlarınız tam anlamıyla birikmeden makinenizi çalıştırmayın.

Çamaşırlarınızı uzun programda değil kısa programda yıkayın.

Makinenizin kireçlenmesi çamaşırların kısa sürede bozulmasına ve makinenin fazla enerji harcamasına yol açıyor. Makinenizin kireçlenmesini önlemek için mutlaka kireç sökücü kullanın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading