Yandex Metrica

Ekonomist Necmettin Batırel'den yeni dolar yorumu: 'Bundan sonra yön aşağı'

Ekonomist Necmettin Batırel'den yeni dolar yorumu: 'Bundan sonra yön aşağı'

"Şakkadanak dolar satarım" önerisiyle bilinen Necmettin Batırel'den yeni dolar yorumu geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kurlar tepe noktasına ulaştı. Dolar 23.37 ile zirve yaptı. Bundan sonra yön aşağı.. önce 23 ardından 21.50'ye kadar geri çekilme başlar" ifadelerini kullandı.

Ekonomi

29.01.2024, 12:45

Türkiye Yüzyılı'nda ekonomide şahlanmayı hedefleyen Türkiye'de kritik atamalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce açıkladığı kabinede Hazine ve Maliye Bakanlığını Mehmet Şimşek'e teslim etti. Daha sonrasında ise Merkez Bankası'nın başına da 'Müthiş Türk kızı' lakaplı Hafize Gaye Erkan getirildi. 

1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si yoksulluk sınırında 1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si... Haberi Görüntüle

PİYASAYA GÜVEN YÜKLEMESİ

Geçtiğimiz günlerde yükselen kurlar ile ilgili açıklama yapan Mehmet Şimşek, "Kısa yollar veya hızlı düzeltmeler olmasa da, deneyimimizin, bilgimizin ve özverimizin önümüzdeki potansiyel engellerin üstesinden gelmemize yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır.” ifadeleriyle piyasalara güven yüklemesi yapmıştı. 

Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Rusya'dan Türkiye'ye tarihi petrol sevkiyatı: Tam 12 milyon varil! Haberi Görüntüle

"YÖN AŞAĞI"

Doların yükselişiyle ilgili "Şakkadanak dolar satarım" yorumuyla gündemde olan Necmettin Batırel'den yeni dolar tahmini. Sosyal medya hesabından yeni bir öngörüsünü açıklayan Batırel, dolar için "Bundan sonra yön aşağı.." paylaşımı yaptı. 

Necmettin Batırel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kurlar tepe noktasına ulaştı. Dolar 23.37 ile zirve yaptı. Bundan sonra yön aşağı.. önce 23 ardından 21.50'ye kadar geri çekilme başlar" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading