Yandex Metrica

Ekmek ve toplu taşıma ücretlerine zam! Taksimetre açılış fiyatlarına da düzenleme geldi

Ekmek ve toplu taşıma ücretlerine zam! Taksimetre açılış fiyatlarına da düzenleme geldi

2022 zamları devam ediyor. O ilde ekmek fiyatlarının 3 TL'den 4 TL'ye yükselirken, toplu taşıma ücretleri de 4 liradan 6 liraya çıktığı açıklandı.

Ekonomi

25.02.2024, 17:49

Akaryakıt fiyatlarındaki yükselme toplu taşıma fiyatlarını da yansıyor. Bu sebeple birçok ilde yaşanan zam olaylarına bir yenisi daha eklendi. Elazığ'da ekmek ve toplu talıma ücretlerine zam gelirken taksimetre açılış fiyatları da değişti.

Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya devam etti: İşte güncel rakamlar Ons ve gram altında yeni rekor! Bayram tatili dinlemeyip artmaya... Haberi Görüntüle

TAKSİMETRE İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

Elazığ Şoförler Odası ve Fırıncılar Odası tarafından alınan kararlar doğrultusunda hem ekmek hem toplu taşıma fiyatlarına zam geldi. Bunun dışında taksimetre fiyatlarıyla ilgili de düzenleme yapıldı.

Konuyla alakalı Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman açıklama yaptı. Açıklamasında “Toplu taşımalarda zamlı fiyatlar salı günü başladı. Allah nasip etti taksimetre fiyatlarımız ile ilgili bir çalışma düzenlemiş olduk. Taksimetre fiyatında açılışlarımız 12 lira, kilometre bazlı 10 lira zaman tarifesi olarak da bekleme saati 36 lira, indi bindiler de 30 lira olarak belirlendi”  sözlerini kullandı.

Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Türkiye'nin kısıtlaması ekonomilerini sarstı: İsrail ihracat kısıtlamasını delmeye çalışıyor Haberi Görüntüle

ELAZIĞ EKMEK FİYATI NE?

Elazığ’da 200 gram ekmek 4 TL olarak satılmaktadır. Toplu taşıma tam 6 TL, öğrenciler için ise 4.5 TL olarak açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading