Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekmek 4-5 liradan satılıyor iddiası ortalığı ayağa kaldırmıştı! Flaş açıklama

Ekmek 4-5 liradan satılıyor iddiası ortalığı ayağa kaldırmıştı! Flaş açıklama

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı'dan ekmek fiyatlarına ilişkin açıklama yaparken 'Bazı basın yayın organlarımızda ekmeğin 4 liradan, 5 liradan satıldığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır' ifadesini kullandı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:44

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının yükseleceğine yönelik haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

ŞOK aktüel ürünlerinde dev indirim! 20-26 Mart ŞOK markette bu... Haberi Görüntüle

4-5 LİRADAN SATILMIYOR

Ülke genelinde 200-210 gram ekmeğin 3 liradan satıldığını bildiren Balcı, "Bazı basın yayın organlarımızda ekmeğin 4 liradan, 5 liradan satıldığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 4 lira, 5 lira gibi bir rakam söz konusu değildir." değerlendirmesinde bulundu.

Tarım Kredi marketlerinde ramazana özel indirimler! 15 Mart 2024 Tarım... Haberi Görüntüle

'GEREKEN FEDAKARLIĞI YAPTIK'

Halil İbrahim Balcı, fırıncılar olarak ocak ayında maliyet artışlarını dikkate alarak ülke genelinde kilogramı 12,5 lira olan ekmeğin fiyatının kilogram bazında 14-15 liranın üzerine çıkmaması yönünde gereken fedakarlığı yaptıklarını belirtti.

Son 3 gün! Faturada adı soyadı yazanlara 500 TL para... Haberi Görüntüle

'RUHSATSIZ FIRINLAR ÜRETİM YAPMAMALI'

Balcı, "Burada, şu noktayı da dikkatlerinize sunmak istiyorum. Merdiven altı ruhsatsız fırınların bir gün daha üretim yapmamaları gerekmektedir. Belediyelerimizi de bu bağlamda göreve davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading