Yandex Metrica

Ebeveynler dikkat, 3 ay boyunca ücretsiz! Kampanya için son 3 gün

Ebeveynler dikkat, 3 ay boyunca ücretsiz! Kampanya için son 3 gün

Akbank müjdeli haberi verdi. Akbank internet sitesi üzerinden duyurulan haberde, 31 Mayıs tarihine kadar 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlar banka şubelerine gelip AgeSA BES planı ile 207 TL tutarındaki 3 aylık Düşyeri Çocuk Modu Premium aboneliği hediye edileceği söylendi. Çocuklarının geleceğini BES ile yatırım yaparak değerlendirmeyi düşünenler, Düşyeri uygulaması ile çocuklarının dijital deneyimini yüzde yüz güvenli konuma getirecek.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Akbank resmi internet sayfasından müjdeli haber verildi. Akbank internet sitesinde yer alan haberde, 31 Mayıs tarihine kadar 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlar banka şubelerine gelip AgeSA BES planı ile 207 TL tutarındaki 3 aylık Düşyeri Çocuk Modu Premium aboneliği hediye edileceği bilgisi paylaşıldı. Çocuklarının geleceğini BES ile yatırım yaparak değerlendirmeyi planlayanlar, Düşyeri uygulaması ile çocuklarının dijital deneyimini yüzde yüz güvenli hale getirebilecek.

Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliler için 2 yeni düzenleme! Gözler Temmuz ayına çevrildi! En... Haberi Görüntüle

KAMPANYA KAPSAMINDA BULUNAN BES ÜRÜNLERİ

Plan 157
Plan 159

Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli oldu: Enflasyon tahminlerine göre emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekliler dört gözle Temmuz ayını bekliyor! Masada konuşulan rakam belli... Haberi Görüntüle

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanayadan, 18 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında; 18 yaş altı çocuğu için Akbank şubelerinden ödeme aracı Akbank Kredi kartı veya Akbank hesaptan ödeme olması koşuluyla, ek faydanın tanımlandığı yalnızca Ek1’de belirtilen emeklilik planlarını içeren Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) satın alan ve katılımcı ad ve hesabına ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilciler yararlanacaktır.

Ek fayda koşullarının sağlandıktan sonra, katılımcı ad ve hesabına ödeyen sıfatını taşıyan yasal temsilciye belirtilen tarihler arasında Düşyeri firmasından 3 aylık ücretsiz üyelik hediye edilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading