Yandex Metrica

“Dünyanın En İyi Havalimanları” listesi açıklandı! İstanbul Havalimanı zirvede

“Dünyanın En İyi Havalimanları” listesi açıklandı! İstanbul Havalimanı zirvede

​​​Dünyaca ünlü seyahat dergisi Conde Nast Traveller okuyucuları her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en iyi havalimanlarını belirlemek üzere bir anket düzenledi. Düzenlenen ankette İstanbul Havalimanı birinci sırada yer aldı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

New York merkezli yayıncılık yapan seyahat ve yaşam stili dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler, “Dünyanın En İyi havalimanları” listesini açıkladı. 

''Okurların Seçimi Ödülleri 2022” sıralamasında “Dünyanın En İyi havalimanları” listesinde İstanbul Havalimanı, devleri sollayarak birinci sırada yer aldı.

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı! Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye... Haberi Görüntüle

BİRÇOK HAVALİMANINI SOLLADI

En iyi havalimanı seçilen İstanbul, listede yer alan İsviçre, Abu Dabi, Dubai ve Singapur gibi iddialı havalimanlarını da geride bıraktı.

1. İstanbul 
2. Singapore Changi 
3. Seoul Incheon 
4. Zurich 
5. Tokyo Haneda 
6. Abu Dhabi 
7. Doha Hamad 
8. Dubai 
9. Hong Kong
10. Helsinki 

Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar etkili olacak! Türkiye'den ticaret hamlesi: Yeni sınır kapısı geliyor! Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar etkili olacak! Türkiye'den ticaret hamlesi: Yeni... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA ZİRVEYE OTURDU

Öte yandan Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe), 2022 yılının 3. çeyreğinde en fazla yolcu ağırlayan havalimanlarını açıkladı. İstanbul Havalimanı, 19 milyon 957 bin 147 yolcuyla Avrupa havalimanları arasında birinci olurken, Londra, Paris ve Amsterdam havalimanlarını geride bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading